LegendaryCrazy
80+
- Katılım
- 20 Haziran 2024
- Mesajlar
- 28
- Reaksiyon skoru
- 9
Hocam zaten galiba 2k monitor alacagım onda oynarımHocam cidden RTX 4070 Ti sistem toplayıp 1080p mi oynayacaksınız? Hem seçtiğiniz işlemci ile darboğaz olur hem de ekran kartına hakaret olur. Bu ekran kartını 4k için kullanabilirsiniz kaldı ki bu bütçede bir sistem de RTX 4070 TI çok düşük en az RTX 4080 SUPER tercih etmelisiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tâbi sizin tercihiniz ancak benim düşüncem, RTX 4080 SÜPER ile (RTX 4080 SUPER tercih ettiğinizi varsayarak) zaten online oyunlar için 2K da FPS yüksek olur ben 4070 Süper kullanıyorum ve Call Of Duty oynuyorum online olarak 4070 süper le bile 200 FPS ye yakın değerler alıyorum yani sizin 1080P 144hz de kalmanız saçma olur. böyle güçlü bir sistem alıyorsunuz elbette hikayeli oyun oynayacaksınız o yüzden 2K monitör tercih etmeniz de şart.
Hocam biliyorum bende bir takıntı var kutu ve görunüş yuzunden sa#ak gibi gidip asus veya gigabyte fln aliyorumPny kötü marka değil ki hocam. Xlr serisi üst model kartları çok güzel , kurumsal Quadro serisi ekran kartları tarafında çok güçlü bir üretici , 4000 serisiyle aktif olarak tekrardan gaming ekran kartı piyasasına girdiler. 5000 serisinde custom ekran kartları falanda çıkaracaklar.
Hocam gercekten elinize saglik usenmeyip yazmissiniz cok sagolun dediginiz gibi kasa evet pahali ama biraz buyuk ferah alayim dedim bide bunun normal modeli 6.5 7k arasi fakat onda fan yok ve kontrolcu yok ekran kartida 28k ya 4070 super var msi ın onu tercih edeyim miPost atmadı haha yeniyim alışamadım buraya valla, bundan banlanmam umarım lol
Hocam sıvı sogutma istiyroum cunku uzun sure pc yi acik birakiyorum ve cok yuk bindiriyorum oyuzden ve acikcasi uzun omurluluk ve goruntu acisindan da iyi ssd konusunu pek bilmiyorum farkini okuma yazma ve fiyata bakiyorum islemci konusundada ben 7500f veya 7600 tercih edixem en az cunku hem ddr5 sistem hemde uzun omurluluk acisindan evet 1080p icin fazla 2k almayi dusunuyorum aslinda ben 4060 ti alacaktim butcem 30k lardan bi anda firldai bir iddialasma uzerine oyuzden bir kere alicam icin en icime sineni almak istedimMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıvı soğutma gereksiz kule tipi alsan yeter, anakart eğer overclock yapmayacaksan ucuz modeli al M2 SSD gereksiz normal SSD al bende 2 Side var oyunlarda fark etmiyor eğer 2k oynayacaksan 5600x bile yeter o ekran kartına 1080p oynayacaksan daha ucuz kart al gerek yok 4060 ti gibi bütün olay bu
Reis bir kere işlemci kötü ekran kartıArkadaşlar bu 1.5 ay içerisinde bir sistem alacagim. 1080p monitörüm var 2K ya yukseltebilirim. Hangisi mantikli belirtirseniz sevinirim. Sadece oyun odakli ama AMD ekran karti tercih etmedim. Yayin yapmayi veya video editlemeyi dusunuyorum. Neyse bu fiyata hazir sistem tercih etmemin sebebi parcalarin bu sekilde daha icime sinmesi. Bütçem 75k. Şu an ASUS 24inch 165Hz 0.5 ms TN panel bir monitore sahibim. İstegim bunu satip 2 tane LG 1080p 144Hz IPS panel almak 2 monitor kullanmak. Monitor v
Arkadaşlar bu 1.5 ay içerisinde bir sistem alacagim. 1080p monitörüm var 2K ya yukseltebilirim. Hangisi mantikli belirtirseniz sevinirim. Sadece oyun odakli ama AMD ekran karti tercih etmedim. Yayin yapmayi veya video editlemeyi dusunuyorum. Neyse bu fiyata hazir sistem tercih etmemin sebebi parcalarin bu sekilde daha icime sinmesi. Bütçem 75k. Şu an ASUS 24inch 165Hz 0.5 ms TN panel bir monitore sahibim. İstegim bunu satip 2 tane LG 1080p 144Hz IPS panel almak 2 monitor kullanmak. Monitor ve sistem hakkinda onerilerinizi bekliyorum.
Reis bir kere işlemci o ekran ksrtına pek yakışmamış ben hayalimdeki pcye topladım kendime parçalarını atıyorum bir düşün bunu da toplama daha mantık lıArkadaşlar bu 1.5 ay içerisinde bir sistem alacagim. 1080p monitörüm var 2K ya yukseltebilirim. Hangisi mantikli belirtirseniz sevinirim. Sadece oyun odakli ama AMD ekran karti tercih etmedim. Yayin yapmayi veya video editlemeyi dusunuyorum. Neyse bu fiyata hazir sistem tercih etmemin sebebi parcalarin bu sekilde daha icime sinmesi. Bütçem 75k. Şu an ASUS 24inch 165Hz 0.5 ms TN panel bir monitore sahibim. İstegim bunu satip 2 tane LG 1080p 144Hz IPS panel almak 2 monitor kullanmak. Monitor ve sistem hakkinda onerilerinizi bekliyorum.
Oyun içinse AMD al. Sorunsallar yok gibi bir şey artık. 4070ti alacağına 7900xt veya xtx alabilirsin vram ve performans olarak ve ısı olarak daha iyi.Arkadaşlar bu 1.5 ay içerisinde bir sistem alacagim. 1080p monitörüm var 2K ya yukseltebilirim. Hangisi mantikli belirtirseniz sevinirim. Sadece oyun odakli ama AMD ekran karti tercih etmedim. Yayin yapmayi veya video editlemeyi dusunuyorum. Neyse bu fiyata hazir sistem tercih etmemin sebebi parcalarin bu sekilde daha icime sinmesi. Bütçem 75k. Şu an ASUS 24inch 165Hz 0.5 ms TN panel bir monitore sahibim. İstegim bunu satip 2 tane LG 1080p 144Hz IPS panel almak 2 monitor kullanmak. Monitor ve sistem hakkinda onerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar bu 1.5 ay içerisinde bir sistem alacagim. 1080p monitörüm var 2K ya yukseltebilirim. Hangisi mantikli belirtirseniz sevinirim. Sadece oyun odakli ama AMD ekran karti tercih etmedim. Yayin yapmayi veya video editlemeyi dusunuyorum. Neyse bu fiyata hazir sistem tercih etmemin sebebi parcalarin bu sekilde daha icime sinmesi. Bütçem 75k. Şu an ASUS 24inch 165Hz 0.5 ms TN panel bir monitore sahibim. İstegim bunu satip 2 tane LG 1080p 144Hz IPS panel almak 2 monitor kullanmak. Monitor ve sistem hakkinda onerilerinizi bekliyorum.
Kanka 32 inç curved 2 k al çift işlem yapabilirsin ondadaIşte bende oyle duşunuyorum şuan bende 1080 p 165hz monitor var bunu satıp 2 tane 1080 p ips 144hz mi alsam yoksa bitane 2k mı alsam diye duşunuyorum sence ne almaliyim
LeşArkadaşlar bu 1.5 ay içerisinde bir sistem alacagim. 1080p monitörüm var 2K ya yukseltebilirim. Hangisi mantikli belirtirseniz sevinirim. Sadece oyun odakli ama AMD ekran karti tercih etmedim. Yayin yapmayi veya video editlemeyi dusunuyorum. Neyse bu fiyata hazir sistem tercih etmemin sebebi parcalarin bu sekilde daha icime sinmesi. Bütçem 75k. Şu an ASUS 24inch 165Hz 0.5 ms TN panel bir monitore sahibim. İstegim bunu satip 2 tane LG 1080p 144Hz IPS panel almak 2 monitor kullanmak. Monitor ve sistem hakkinda onerilerinizi bekliyorum.
https://www.gamegaraj.com/urun/super-v2-7000/Oyle yapacagim gibi duruyor ama gidipde pny palit gibi kartlar almak istemiyorum sonucta 75k butce ayirdim ve icime sinen bir kart istiyorum
Rtx 4000 serisi ısı problemi olmayan bir seri olduğundan dolayı bir problem yaşamazsınız bende galax markasının 4070ti super ekran kartını kullanıyorum gayet memnunumOyle yapacagim gibi duruyor ama gidipde pny palit gibi kartlar almak istemiyorum sonucta 75k butce ayirdim ve icime sinen bir kart istiyorum
Gel ben sana 65 e ryzen 7700x 4070 ti 6000mhz 32 GB ram sidtem satimArkadaşlar bu 1.5 ay içerisinde bir sistem alacagim. 1080p monitörüm var 2K ya yukseltebilirim. Hangisi mantikli belirtirseniz sevinirim. Sadece oyun odakli ama AMD ekran karti tercih etmedim. Yayin yapmayi veya video editlemeyi dusunuyorum. Neyse bu fiyata hazir sistem tercih etmemin sebebi parcalarin bu sekilde daha icime sinmesi. Bütçem 75k. Şu an ASUS 24inch 165Hz 0.5 ms TN panel bir monitore sahibim. İstegim bunu satip 2 tane LG 1080p 144Hz IPS panel almak 2 monitor kullanmak. Monitor ve sistem hakkinda onerilerinizi bekliyorum.
Daha dünArkadaşlar bu 1.5 ay içerisinde bir sistem alacagim. 1080p monitörüm var 2K ya yukseltebilirim. Hangisi mantikli belirtirseniz sevinirim. Sadece oyun odakli ama AMD ekran karti tercih etmedim. Yayin yapmayi veya video editlemeyi dusunuyorum. Neyse bu fiyata hazir sistem tercih etmemin sebebi parcalarin bu sekilde daha icime sinmesi. Bütçem 75k. Şu an ASUS 24inch 165Hz 0.5 ms TN panel bir monitore sahibim. İstegim bunu satip 2 tane LG 1080p 144Hz IPS panel almak 2 monitor kullanmak. Monitor ve sistem hakkinda onerilerinizi bekliyorum.
Sadece oyun oynamicam yazdim zatenOyun içinse AMD al. Sorunsallar yok gibi bir şey artık. 4070ti alacağına 7900xt veya xtx alabilirsin vram ve performans olarak ve ısı olarak daha iyi.
Sifiri o fiyat ne gerek var 2. EleGel ben sana 65 e ryzen 7700x 4070 ti 6000mhz 32 GB ram sidtem satim
Hocam bu tarz bisey istiyrkum bendeDaha dün
4070ti super ekran karti
7800x3d işlemci
Msi b650 anakart
Msi mag 850gl psu
Gskill ddr5 cl32 16×2 ram
Kc3000 ssd
Td500 mesh v2 kasa
Thermalright Aqua Elite 360 Beyaz sıvı soğutma aldım
Ve kasayla ssdyi cikarirsan (8k) 75k yukariya verdim. Siz cok isterseniz kasa + psu birlikte alip zaten otomatik 5k indirirsiniz fiyati. 75-78kya bunlari toplayabiliyorsunuz ki ben ayni yere taksit yapayim diyerek 7800x3d ye 2k fazla verdim. Yani rahat 75kya bunlari alabilirsiniz.
Anladim sagolumRtx 4000 serisi ısı problemi olmayan bir seri olduğundan dolayı bir problem yaşamazsınız bende galax markasının 4070ti super ekran kartını kullanıyorum gayet memnunum
Bakicam bu guzele benziyirLeş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.gamegaraj.com/urun/super-v2-7000/ Alıntıyı görüntüle
Hocam guzel duruyorMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka 32 inç curved 2 k al çift işlem yapabilirsin ondada
Hocam 4070 ti 30k 4070 ti super 33k 3 k fazla verip az bir performansa bence gerek yok bide bu modeli seviyorum eger hazir alirsam islemciyi 78003d alicamDaha dün
4070ti super ekran karti
7800x3d işlemci
Msi b650 anakart
Msi mag 850gl psu
Gskill ddr5 cl32 16×2 ram
Kc3000 ssd
Td500 mesh v2 kasa
Thermalright Aqua Elite 360 Beyaz sıvı soğutma aldım
Ve kasayla ssdyi cikarirsan (8k) 75k yukariya verdim. Siz cok isterseniz kasa + psu birlikte alip zaten otomatik 5k indirirsiniz fiyati. 75-78kya bunlari toplayabiliyorsunuz ki ben ayni yere taksit yapayim diyerek 7800x3d ye 2k fazla verdim. Yani rahat 75kya bunlari alabilirsiniz.
3k fazla verip 12 yerine 16gb VRAM alıyorsunuz bence uygunSadece oyun oynamicam yazdim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sifiri o fiyat ne gerek var 2. Ele
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu tarz bisey istiyrkum bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladim sagolum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakicam bu guzele benziyir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam guzel duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 4070 ti 30k 4070 ti super 33k 3 k fazla verip az bir performansa bence gerek yok bide bu modeli seviyorum eger hazir alirsam islemciyi 78003d alicam