75k'ya bu sistem alınır mı?

qksthere

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
78

Şuan bu sistemi inceliyordum. 9070xt + 7800x3d olmasına rağmen çok ucuz geldi. Sanırım anakartı çok kötüymüş. Sizce 75k'ya bu 7800x3d sistem alınır mı yoksa diğer parçaları kötü olduğu için alınmaz mı? Veya yükseltmem mi lazım?

Şuan bu sistemi inceliyordum. 9070xt + 7800x3d olmasına rağmen çok ucuz geldi. Sanırım anakartı çok kötüymüş. Sizce 75k'ya bu 7800x3d sistem alınır mı yoksa diğer parçaları kötü olduğu için alınmaz mı? Veya yükseltmem mi lazım?
2. konu oldu alınmaz

soğutucuyu 13 lira daha az fiyata cougar
ssd yi 900tl farkla kioxia seçilip alınabilir

2. Konu değil 20. Fln bi ara adam gibi sistem buldu ama almadı sonra hep ondan daha kötü sistemler atıyor
bu da alınmaz xd
şunu anakart v14
SSD nq790
kasa 850w Gold
cougar soğutucu ile alsın işte daha iyisi var mı bilmiyorum takip etmiyorum bayadir

bu da alınmaz xd
şunu anakart v14
SSD nq790
kasa 850w Gold
cougar soğutucu ile alsın işte daha iyisi var mı bilmiyorum takip etmiyorum bayadir
Bu kasa parça kalitesi olarak gayet iyi mesela

Ne oynuyorsun x3d gerekli mi hikayeli mi rekabetci mi söyle bakalım ona göre

Bu kasa parça kalitesi olarak gayet iyi mesela

Ne oynuyorsun x3d gerekli mi hikayeli mi rekabetci mi söyle bakalım ona göre
İkisini de oynarım ama büyük çoğunlukla hikayeli AAA oyunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. Konu değil 20. Fln bi ara adam gibi sistem buldu ama almadı sonra hep ondan daha kötü sistemler atıyor
80.000 verince çok takıntı yaptım alamadım bir türlü en iyisini alayım derken ve 3 kere falan zam yedi 1 ayda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,894
Üyeler
190,465
Son üye
UmutPuntos
Geri