Vlla inter hızım 36ydi halen 36tiAltyapınızın izin verdiği kadarıyla yükseltme yapmışlar gibi.
Hat değerlerin şuanda maks 57 destekliyor dslamden dolayı 41 vermişler normalDaha 2gun önce hizmi yükselttim 35mpsden 75mpsy bişi değismedi hat değerlerim böyle Alıntıyı görüntüle
Bu hat değerlini yukseltebiliyomuyuzHat değerlerin şuanda maks 57 destekliyor dslamden dolayı 41 vermişler normal
Şuan hayır ama altyapının kalitesine bağlı olarak çoğalır azalır 1 2 aya belki yükselir ama belli bir mesafe uzaktaysanız üzgünüm uzamazBu hat değerlini yukseltebiliyomuyuz
Altyapim normalde 74mps destekliyordu turknetten fln sorgulayinca anlamadim bendeŞuan hayır ama altyapının kalitesine bağlı olarak çoğalır azalır 1 2 aya belki yükselir ama belli bir mesafe uzaktaysanız üzgünüm uzamaz
Modemi kapatıp açtınız mı? Ek olarak modeminiz nedir ve kullandığınız telefonun modeli nedir?Daha 2gun önce hizmi yükselttim 35mpsden 75mpsy bişi değismedi hat değerlerim böyle Alıntıyı görüntüle
Telefon hattım yok modemi kapatıp çok açtım modem h168a VDSL modemModemi kapatıp açtınız mı? Ek olarak modeminiz nedir ve kullandığınız telefonun modeli nedir?
Modemi kapatıp açmak hat değerlerini günceller fakat kullandığı modem ve telefon ile ne alakası var ?Modemi kapatıp açtınız mı? Ek olarak modeminiz nedir ve kullandığınız telefonun modeli nedir?
Tekrar sorgulat yüksek çıkıyorsa ileride tekrar düzelir.Altyapim normalde 74mps destekliyordu turknetten fln sorgulayinca anlamadim bende