7600x e coolermaster ml 360 yetermi?

Reaksiyon skoru
3
6k butçem var suanda rampagenin tek fanlı bi modelini kullanıyorum beğenmiyorum sizce coolermaster ml360 yetermi yada bu fiyata daha iyisini bulabilirmiyim

Thermalright pearless assasins 120 yeterli geldi coolermaster ml 360 her türlü yeter diye düşünüyorum

6k butçem var suanda rampagenin tek fanlı bi modelini kullanıyorum beğenmiyorum sizce coolermaster ml360 yetermi yada bu fiyata daha iyisini bulabilirmiyim
normalde arctic liquid freezer ııı almalısın ama radyatörü kalın olduğu için sığmayabilir o yüzden thermalright warframe pro bakabilirsin.

kasa modelin ne ?
corsaır gt480
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normalde arctic liquid freezer ııı almalısın ama radyatörü kalın olduğu için sığmayabilir o yüzden thermalright warframe pro bakabilirsin.
siyah modelinde stok göremedim

Thermalright pearless assasins 120 yeterli geldi coolermaster ml 360 her türlü yeter diye düşünüyorum
sıvı soğutucu istiyorum ama bunu alırsam kasanın üstüne nasıl bi fan modeli önerirsiniz

corsaır gt480

sıvı soğutucu istiyorum ama bunu alırsam kasanın üstüne nasıl bi fan modeli önerirsiniz

corsaır gt480

arctic liquid freezer iii 360mm bakabilirsin o zaman kasan da e-atx sığacaktır.

bunlar kesin olur dimi ilerdede cpu değişimine gidicem belki 9800x3d ondada iyi performans verirlermi
Bunların soğutamayacağı işlemci yok, ölçülerine bakarak al kasana ne olur ne olmaz.

şuanda kullandığım soğutucu fan blok baya kalın neredeyse anakarta degıcek
Almak istediğin modeli google da arat thermalright ın sitesi çıkar zaten direk, oradan detaylı ölçülerini görebilirsin.

CPU Soğutucu Boşluğu
150 mm

Boyutlar
445 x 218 x 430 mm
kasa boyutu bu şekil

Almak istediğin modeli google da arat thermalright ın sitesi çıkar zaten direk, oradan detaylı ölçülerini görebilirsin.
sadece anakartın üst tarafına takılı bı kablo var o dırek engel olur fana

CPU Soğutucu Boşluğu
150 mm

Boyutlar
445 x 218 x 430 mm
kasa boyutu bu şekil

sadece anakartın üst tarafına takılı bı kablo var o dırek engel olur fana
Orasını sen araştırcan hocam, buradan yardımcı olmam zor. Kasa ne kadar geniş bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,597
Üyeler
189,114
Son üye
yakoz
Geri