mehmeths
80+
- Bütçe
- 35000
Merhaba arkadaşlar ekran kartı alacağım ama hangisini alsam şaşırdım şahsen, genel olarak oyun ve video edit render(basit video kurgu montaj, edit yapacağım olursa belki basit efektler olabilir ama hazır olacak onlarda zaten plugin şeklinde olduğu için direk video üzerine atılacak. Yani efektler vs uğraşmayacağım fazla, sadece video edit render basit montaj işi.) belki yayın da açabilirim, bütün bunları göz önünde bulundurarak hangi kartı almam gerekiyor? Birde tabi 2k tercihim şimdi çoğu kartlar 4k ama 4k olan bir kartta 2k oynasam performans sıkıntısı yaşar mıyım. Genelde akıcı oyun deneyimi açısından desteklediği çözünürlüğü öneriyorlar. Ama Monitör ve Psu olarakta sıkıntı yaşamak istemem. 2k monitör alacağım birde PSU alacağım bu ekran kartlarında sanırsam 850w+GOLD alsak yetiyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistemi daha toplamadım bu arada sadece ekran kartı ve psu alacağım alırsam, birde monitör.Merhaba arkadaşlar ekran kartı alacağım ama hangisini alsam şaşırdım şahsen, genel olarak oyun ve video edit render(basit video kurgu montaj, edit yapacağım olursa belki basit efektler olabilir ama hazır olacak onlarda zaten plugin şeklinde olduğu için direk video üzerine atılacak. Yani efektler vs uğraşmayacağım fazla, sadece video edit render basit montaj işi.) belki yayın da açabilirim, bütün bunları göz önünde bulundurarak hangi kartı almam gerekiyor? Birde tabi 2k tercihim şimdi çoğu kartlar 4k ama 4k olan bir kartta 2k oynasam performans sıkıntısı yaşar mıyım. Genelde akıcı oyun deneyimi açısından desteklediği çözünürlüğü öneriyorlar. Ama Monitör ve Psu olarakta sıkıntı yaşamak istemem. 2k monitör alacağım birde PSU alacağım bu ekran kartlarında sanırsam 850w+GOLD alsak yetiyormuş.