7800x3d 4070 super pubg fps drop

videodaki halinde fps sabit 300 yoksa 400ü falan geçiyor rahat low ayarlarda . Yükseğe aldığımda da aynı durum oluyor . Oynatmayacak kadar değil ama anlık o milisaniyelik takılmayı takıntı yaptım sanırım ama benzer sistemdeki kişilerde aynı problem oluyor mu bilmiyorum youtube testlerinde genelde %1 fps koyulmamış normal fps değerleri zaten yüksek olduğu için çıkarım yapamadım buraya sorayım dedim açıkçası.
Videoda görünen herhangi bir stutter ya da donma olayı yaşanmıyor. Bana motor problemi gibi geldi. Eğer değilse tüm sürücülerini güncelle. Ekran kartını DDU ile silip tekrar yükle. Oyuna tekrar gir OSD açmadan bir dene bakalım, aynı his olacak mı. DLSS falan kapalı değil mi?

Arka planda çalışan uygulamaları kontrol et varsa antivirüsü kapatıp dener misin?
onları da denedim format da attım malesef değişen bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videoda görünen herhangi bir stutter ya da donma olayı yaşanmıyor. Bana motor problemi gibi geldi. Eğer değilse tüm sürücülerini güncelle. Ekran kartını DDU ile silip tekrar yükle. Oyuna tekrar gir OSD açmadan bir dene bakalım, aynı his olacak mı. DLSS falan kapalı değil mi?
dlss kapalı evet . Araba kullenırken bu takılma dediğim olay artıyor onun da videosunu ekleyeceğim birazdan

onları da denedim format da attım malesef değişen bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dlss kapalı evet . Araba kullenırken bu takılma dediğim olay artıyor onun da videosunu ekleyeceğim birazdan
3 tane video daha ekledim sağ üstte %1 fps in sürekli kırmızı olup yükseldiği gözüküyor

Hiç bir problem yok. SV ve oyun motoru sorunu. Başka oyunda deneme şansın varsa dene, büyük ihtimalle sorun yaşamayacaksın.
forza horizon 5 cyburpunk vb oyunlarda sorun yok tek sorun yaşadığım oyun pubg açıkçası . Sağolun teşekkür ederim.

Hocam bence pubg de bir sorun olabilir sizden tamamen farklı bir sisteme sahibim fps im yüksek sıcaklıklarım 70 75 bende bu durum arabayı hız çarpmalarda vs oluyor ya da hızlı iki araba kafa kafaya çarpışınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,167
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri