Dediğim gibi sistem vok3 oldupu için. Videoda volkan üste 360 mm sıvı soğutucu rahat sığar diyor. Kasa büyük bir kasa metreyle öldüm eski kasam olan mb511 den büyük. Teşekkürler.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Thermalright Aqua Elite 240 Argb V3 Beyaz 240mm Sıvı İşlemci Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Teknik Özellikler: Uyumlu Soket Tipi Intel: LGA115x/1200/1700/2011/2066 AMD Socket: AM2/AM3/AM4/AM5/FM1/FM2 Fan Boyutu 120mm Fan Devri 600 - 2200 RPM Fan...
Lıan Lı Galahad Iı Trinity Sl-ınfınıty Aıo 240mm Rgb Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu G89.ga2t24ınw.00 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bende güzel diyorum kullandım ses var diyorlar hiç rastlamadım ben 3 farklı sistem kullandım bizzat kendim montajını yaptım hiç ses yoktu su devir daim sesini ses olarak algılıyor olabilirler
CPU ağırlıklı oyunlarda ortalama 65, en yüksek 70-72(O da 1 saniyelik spike derecesi, sonra hemen geri iniyor) . Onun dışında 60 ve aşağısında geziyor.
Boşta yani yük yok iken 3d işlemci olduğu için 40'larda geziyor.
Sentetik testlerde (Cinebench,OCCT gibi) 87. Sentetik testlerdeki derecelere oyunda ulaşamıyor bile. O konuda takıntın olmasın. Tabi almayı düşünüyorsan.
CPU ağırlıklı oyunlarda ortalama 65, en yüksek 70-72(O da 1 saniyelik spike derecesi, sonra hemen geri iniyor) . Onun dışında 60 ve aşağısında geziyor.
Boşta yani yük yok iken 3d işlemci olduğu için 40'larda geziyor.
Sentetik testlerde (Cinebench,OCCT gibi) 87. Sentetik testlerdeki derecelere oyunda ulaşamıyor bile. O konuda takıntın olmasın. Tabi almayı düşünüyorsan.
Merhaba arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi 360mm sıvı soğutma arayışım var. Bütçem 6k kadar çıkabilir. Yardımcı olan ve fikir veren herkese teşekkürler.