Tam emin olmamakla birlikte Gigabyte A620 destekliyordu sanırım yine araştır.Günümüzde 7800x3d ile performans kaybı olmaksızın kullanılabilecek en ucuz anakart hangisi?
Destekleme konusunu demiyorum am5 platformda çoğu anakart kullandırır zaten. Sorum performansını etklemeden yani ısınma ve voltaj konusunda kısıtlamadan kullanılabilecek en ucuz anakartın hangisi olduğuydu.Tam emin olmamakla birlikte Gigabyte A320m S2h destekliyordu sanırım yine araştır.
AM5 İşlemciye , AM4 AnakartTam emin olmamakla birlikte Gigabyte A320m S2h destekliyordu sanırım yine araştır.
Nickname değiştirmen lazım acilen.Tam emin olmamakla birlikte Gigabyte A320m S2h destekliyordu sanırım yine araştır.
Nickname değiştirmen lazım acilen.
En ucuzu bu.Günümüzde 7800x3d ile performans kaybı olmaksızın kullanılabilecek en ucuz anakart hangisi?
Kral söyledim zaten emin olmadığımı özür diliyorum herkestenNickname değiştirmen lazım acilen.
Evet Bu Anakart Güzel Ama Almışken Daha Mantıklı Olmaz Mı ?En ucuzu bu.
Asrock B650M-HDV/M.2 90-MXBLA0-A0UAYZ AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Performans kaybı olmadan kullanılır diyorsun hocam. EyvallahEn ucuzu bu.
Asrock B650M-HDV/M.2 90-MXBLA0-A0UAYZ AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
adam a620 diyeceğine yanlış yazmıştır belki? Yani.. umarım öyledirTam emin olmamakla birlikte Gigabyte A320m S2h destekliyordu sanırım yine araştır.