Çözüldü✓ 7800x3d işlemci için anakart önerisi

Reaksiyon skoru
32
Bütçe
7000
Başlıkta belirttiğim gibi 7800x3d için sizlerden anakart önerisi istiyorum. Kendim aşağıdakileri buldum faz sayısının önemli olduğunu biliyorum, sizlerden fikir almak istiyorum. Bütçem 7000

Bunun GIGABYTE B650 EAGLE AX AM5 anakart modelinden + olan yönleri nelerdir? 11 faz gözüküyor.
Bluetooth wifi yapay zeka pcle 5.0 rgb gibi seyler var bir de asus marka bunlar senin için önemliyse tabi, ben de kasa toplayacağım ama ilerde kalite ve uzun ömürlülük konusunda problem yaşamamak için en bilinen markalardan toplayacağım msi ve asus karması

Kendi kullandığım anakart çokta memnunum , wifi , bluetooth , m2 ssd koruma kapakları vs. çok dolu bir anakart , 7800xd işlemciyide çok rahat besler . Bütçeni biraz daha artırırsan , tavsiye ederim .
Hocam size de sorayım, paylaştığınız MSI 650M GAMING PLUS modelinin GIGABYTE B650 EAGLE AX AM5 anakart modelinden + olan yönleri nelerdir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluetooth wifi yapay zeka pcle 5.0 rgb gibi seyler var bir de asus marka bunlar senin için önemliyse tabi, ben de kasa toplayacağım ama ilerde kalite ve uzun ömürlülük konusunda problem yaşamamak için en bilinen markalardan toplayacağım msi ve asus karması
Öneriniz için teşekkür ederim.

WI-FI dışında sanki çok bi olayı yok gibime geldi. B650 Eagle AX modelinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,237
Üyeler
184,907
Son üye
crocodi
Geri