Kanka ben de DLX-21 ile 5900x ve arctic lf2 360mm kullanıyorum. İşlemcim 143 watt çekerken 80 dereceyi görmüyor. Seninki nasıl bu kadar ısınıyor anlam veremedim. Önde 3 adet p14 yanda 2 adet p12 içeriye hava alıyor. Üstte AIO fanları var zaten. Arkada da 1 adet p14 dışarıya atıyor. Yandaki fanları %40'da tutuyorum giren hava çıkandan çok daha fazla olursa kasa boğulur. Oyun oynarken AIO ve arkadaki Exhaust fanını %100 yapıyorum. Garibime gitti çok farklı değerler almamız.Mesh. DLX21
Sürekli hava akışı, kasa, fanları soran arkadaşlar bu şekilde içi.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Buda 7 dk aidata değeri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıcaklık nasıl sizce
Radyatör bu konumda
Kanka ben de DLX-21 ile 5900x ve arctic lf2 360mm kullanıyorum. İşlemcim 143 watt çekerken 80 dereceyi görmüyor. Seninki nasıl bu kadar ısınıyor anlam veremedim. Önde 3 adet p14 yanda 2 adet p12 içeriye hava alıyor. Üstte AIO fanları var zaten. Arkada da 1 adet p14 dışarıya atıyor. Yandaki fanları %40'da tutuyorum giren hava çıkandan çok daha fazla olursa kasa boğulur. Oyun oynarken AIO ve arkadaki Exhaust fanını %100 yapıyorum. Garibime gitti çok farklı değerler almamız.
Hocam son resimdeki gibi taktiysaniz hatalı.radyqtoru ters çevirin.Mesh. DLX21
Sürekli hava akışı, kasa, fanları soran arkadaşlar bu şekilde içi.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu işlemci ile birlikte Arctic liquid freezer II 360 modele sahibim. Strateji oyunlarını severim. Oynadığım strateji oyunun da neredeyse en üst seviye soğutucu olmasına rağmen yanıyor. Normal mi anlayamadım hala?
Alıntıyı görüntüle
Hocam forumdaki yazışmalarınızın hepsini okudum pompayı doğru takmışsınız macun denemişsiniz kasanız mesh geriye sorulabilecek bir kaç soru kalıyor sıvı soğutmayı ne zamandan beri kullanıyorsunuz içindeki sıvı bitmiş olabilir ayrıca kasa fanları yavaş dönüyorsa hava sirkülasyonu yavaştır etkisi büyüktür sıcaklık konusunda bir de işlemci sürekli tam %100 de mi çalışıyor güç profillerinden bakabilirsiniz cevaplarsanız tekrardan yardımcı olmaya çalışırımBu işlemci ile birlikte Arctic liquid freezer II 360 modele sahibim. Strateji oyunlarını severim. Oynadığım strateji oyunun da neredeyse en üst seviye soğutucu olmasına rağmen yanıyor. Normal mi anlayamadım hala?
Alıntıyı görüntüle
Bencede herşeyi tam. Büyük ihtimalle sıvı soğutma bozuldu.Hocam forumdaki yazışmalarınızın hepsini okudum pompayı doğru takmışsınız macun denemişsiniz kasanız mesh geriye sorulabilecek bir kaç soru kalıyor sıvı soğutmayı ne zamandan beri kullanıyorsunuz içindeki sıvı bitmiş olabilir ayrıca kasa fanları yavaş dönüyorsa hava sirkülasyonu yavaştır etkisi büyüktür sıcaklık konusunda bir de işlemci sürekli tam %100 de mi çalışıyor güç profillerinden bakabilirsiniz cevaplarsanız tekrardan yardımcı olmaya çalışırım
Eve gittiğimde bende test eder sonuçlarını atarım ama yükleme yaptığım için 3 gündür pc açık .Buda 7 dk aidata değeri
Sıcaklık nasıl sizce
Radyatör bu konumda
Soğutucunun isiklarının yanması demek soğutucunun çalışması anlamına gelmez pompa çalışmıyor ve sıvı devir dayım yapmıyor olabilir ona birdaha bakmanı öneririmBu işlemci ile birlikte Arctic liquid freezer II 360 modele sahibim. Strateji oyunlarını severim. Oynadığım strateji oyunun da neredeyse en üst seviye soğutucu olmasına rağmen yanıyor. Normal mi anlayamadım hala?
Alıntıyı görüntüle