Hocam bende bitfenix cube 360 var 77 dereceye çıkıyor 85w güç çekerken cinebench testindeGoing Medieaval.
Hocam bende bitfenix cube 360 var 77 dereceye çıkıyor 85w güç çekerken cinebench testinde
Sen bdodaki eleman degil misin. Bugun wh deyken konuştuk
Aldığınız Mx4 üzerinde 2019 edition yazıyorsa veya paketi kutu yerine ambalaj şeklindeyse sürdüğünüz macun yüksek ihtimalle sahte. Mx6 veya Thermal Grizzly alın sorun çözülür.Termal macun ocak ayında sistemi aldığımda sürdüm zaten. MX-4.
Yük altında 87-89 gibi bir değer oluyordu.
Kasa da bu şekilde. Önünde duvar var sadece. Bu kadar etki edeceğini düşünmüyorum.
Alıntıyı görüntüle
60 65 gibi arada 70 e çıkıyorİyi 77. Oyunlarda kaç derece?
Yok, değilim.
Sağlam yüke koyarsan o değerler çok normal, genel olarak 65-75 derece arasında çalışsa de 80 dereceyi ara sıra anıyor. Hatta 90 bile gördüğüm oluyor. 360 lık corsair h150 kullanıyorum. Ön tarafa doğru şekilde takılı. Honeywell PTM7950 termal pad kullanıyorum, Corsair 4000X kasa var ve 3 tane egzoz fanı var. Tabi kullanım senaryosunun %99 'unda işlemci 60 70 derecede takılıyor. Sabit tam %100 yük binecek render gibi bir işlemde kullanılacaksa sağlam bir soğutucu lazım, paraya kıyılması lazım. Radyatörü daha kalın olan ve muhtemelen pompası daha kuvvetli olan daha iyi sıvı soğutmalar var. Sıvı soğutucu olmak zorunda da değil çok kaliteli hava soğutmalı soğutucular da var ve hatta sıvı soğutmalardan daha iyiler. Ben sadece görsel için sıvı soğutucu tercih etmiştim.Termal macun ocak ayında sistemi aldığımda sürdüm zaten. MX-4.
Yük altında 87-89 gibi bir değer oluyordu.
Kasa da bu şekilde. Önünde duvar var sadece. Bu kadar etki edeceğini düşünmüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Selamlar öncelikle.Bu işlemci ile birlikte Arctic liquid freezer II 360 modele sahibim. Strateji oyunlarını severim. Oynadığım strateji oyunun da neredeyse en üst seviye soğutucu olmasına rağmen yanıyor. Normal mi anlayamadım hala?
Alıntıyı görüntüle
Selamlar öncelikle.
Dediklerimi tek tek doğru bir şekilde yaparsan stabil 60 derecelerde kullanırsın işlemcini ve sıfır kayıp ile.
1. Bios ayarlarından ilk
Curve optimizer e girip 20yada30 yap.
2.CPU soc voltage'ı aout'dan, overwrite diye bir mod olması lazım onu çekip 1.23v yapın
3.FCLK ayarını 2000MHZ (ram6000mhrz ise)
4.UCLK MCLK Modunu birbirine eşit yapın. yada 1:1
Sonra alırım Bi teşekkür.
Sağlam yüke koyarsanız çok sağlam soğutucu gerektiğini görürsünüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlam yüke koyarsan o değerler çok normal, genel olarak 65-75 derece arasında çalışsa de 80 dereceyi ara sıra anıyor. Hatta 90 bile gördüğüm oluyor. 360 lık corsair h150 kullanıyorum. Ön tarafa doğru şekilde takılı. Honeywell PTM7950 termal pad kullanıyorum, Corsair 4000X kasa var ve 3 tane egzoz fanı var. Tabi kullanım senaryosunun %99 'unda işlemci 60 70 derecede takılıyor. Sabit tam %100 yük binecek render gibi bir işlemde kullanılacaksa sağlam bir soğutucu lazım, paraya kıyılması lazım. Radyatörü daha kalın olan ve muhtemelen pompası daha kuvvetli olan daha iyi sıvı soğutmalar var. Sıvı soğutucu olmak zorunda da değil çok kaliteli hava soğutmalı soğutucular da var ve hatta sıvı soğutmalardan daha iyiler. Ben sadece görsel için sıvı soğutucu tercih etmiştim.