şimdi geçilirmi demeniz hata kesinlikle geçilir ama bütçe varsa dengelei bi dağılım yapın bence örneğin 7500f alın rx 7700xt koyun daha iyi olur ekran kartınızı satıp yada ikinci el rx 6800xt12100f ve rtx 4060 var
tereddütsüz geçilir oyunlarda yüksek fps sağlayan L3 önbellek 7800x3d de daha fazla ve 7800x3d kat kat daha iyi12100f ve rtx 4060 var
Hmmşimdi geçilirmi demeniz hata kesinlikle geçilir ama bütçe varsa dengelei bi dağılım yapın bence örneğin 7500f alın rx 7700xt koyun daha iyi olur ekran kartınızı satıp yada ikinci el rx 6800xt
4060 ile uyumlu olur mu anlamında geçilir mi dedimtereddütsüz geçilir oyunlarda yüksek fps sağlayan L3 önbellek 7800x3d de daha fazla ve 7800x3d kat kat daha iyi
İkinci el ortamına girmesin bence. satacaksan 7000 serisi al. amd nin afmf desteğini kullanamazsın 6000 serisindeşimdi geçilirmi demeniz hata kesinlikle geçilir ama bütçe varsa dengelei bi dağılım yapın bence örneğin 7500f alın rx 7700xt koyun daha iyi olur ekran kartınızı satıp yada ikinci el rx 6800xt
darboğaz yapmaz.Hmm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4060 ile uyumlu olur mu anlamında geçilir mi dedim
Evet gördüm de elimde 4060 var zaten o adam videoda almamış olanlar için öneriyorŞu videoyu izlersen çok iyi anlatıyorsorunun çözümünü bulursun bunda
Valorsnt ve cs2 oynuyorum çoğunlukla hikaye ile aram yok pek en yüksek fps i almak istediğim için 7800x3d ye geçmek istiyorumİkinci el ortamına girmesin bence. satacaksan 7000 serisi al. amd nin afmf desteğini kullanamazsın 6000 serisinde
darboğaz yapmaz.
Valorsnt ve cs2 oynuyorum çoğunlukla hikaye ile aram yok pek en yüksek fps i almak istediğim için 7800x3d ye geçmek istiyorumİkinci el ortamına girmesin bence. satacaksan 7000 serisi al. amd nin afmf desteğini kullanamazsın 6000 serisinde
darboğaz yapmaz.
geç o zaman kesinlikle.Evet gördüm de elimde 4060 var zaten o adam videoda almamış olanlar için öneriyor
Valorsnt ve cs2 oynuyorum çoğunlukla hikaye ile aram yok pek en yüksek fps i almak istediğim için 7800x3d ye geçmek istiyorum
Valorsnt ve cs2 oynuyorum çoğunlukla hikaye ile aram yok pek en yüksek fps i almak istediğim için 7800x3d ye geçmek istiyorum
video tam dediğimi anlatıyor helal olsun hocamŞu videoyu izlersen çok iyi anlatıyorsorunun çözümünü bulursun bunda
7800x3d fps oyun için geliştirilmiş zaten üzülmezsinEvet gördüm de elimde 4060 var zaten o adam videoda almamış olanlar için öneriyor
Teşekkür ederim peki 7800x3d ye uygun şöyle çok da pahalı olmayan b650 anakart önerebilir misinizgeç o zaman kesinlikle.
O videoda anlatılanlar bana uygun değil ben o videoyu 4 5 kere izledim zatenvideo tam dediğimi anlatıyor helal olsun hocam![]()
bütçen ne kadar?Teşekkür ederim peki 7800x3d ye uygun şöyle çok da pahalı olmayan b650 anakart önerebilir misiniz
O videoda anlatılanlar bana uygun değil ben o videoyu 4 5 kere izledim zaten