Enver Takcı
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
7800XT OC ekran kartım var 16 GB olan versiyondan yüksek grafikli oyunlarda 300W'a kadar çıkıyor güç tüketimi fakat ekran kartına tek 6+2*2'lik kablo bağlı. Bir sorun olur mu?
Memnunum amd adrenalinden %15 limitini de açınca baya iyi oluyor. Spidermanda 1080p ultra grafiklerde maximum %80 kullanımı gördüm örnek olarak.Ekran kartından memnun musun? Bende alacamda inşallah
O dediğin limit nedir hocamMemnunum amd adrenalinden %15 limitini de açınca baya iyi oluyor. Spidermanda 1080p ultra grafiklerde maximum %80 kullanımı gördüm örnek olarak.
1 tane var bi de sıkıntı ularak uzun süre 300w da çalışırsa kablo erir diye korkuyorum yüksek amperden. Çünkü bildiğim kadarıyla bu kablolar 150 w güvenilir voltaj taşıma kapasiteleri var.Kaç tane varsa tak reis. Sonra ağır yük altında sıkıntı Yaşama. Yani sıkıntıdan kasıt pc ekran kapanır falan filan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Knk senin psu nun kablosunda 2 tane 6+2 yokmu takıvir diğerini de![]()
Amd adrenalin- performans- ayarlanıyor- gpu ayarlama kontrolünde manuel ayarlama (özel) kısmı var ordan güç ayarlamayı etkin hale getirip güç limitini sona çekersen kartından maximum performansı alabilirsin. Herhangi bir zararı yok sadece daha fazla güç tüketir.O dediğin limit nedir hocam
Kral yanan kablo olsun be yaAAA1 tane var bi de sıkıntı ularak uzun süre 300w da çalışırsa kablo erir diye korkuyorum yüksek amperden. Çünkü bildiğim kadarıyla bu kablolar 150 w güvenilir voltaj taşıma kapasiteleri var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amd adrenalin- performans- ayarlanıyor- gpu ayarlama kontrolünde manuel ayarlama (özel) kısmı var ordan güç ayarlamayı etkin hale getirip güç limitini sona çekersen kartından maximum performansı alabilirsin. Herhangi bir zararı yok sadece daha fazla güç tüketir.
inşallah bişey olmaz dediğin gibiKral yanan kablo olsun be yaAAAbu arada gpuya bişey olmaz, o önemli olan diğerleri vıttırı vızzık. Şaka şaka kablo da önemli tabii de. Yanmaz tahminimce (!)
10 dk lık veya yarım saatlik bi stres testine sokuyum bakıyım kablo ısınmıyosa sıkıntı olmaz muhtemelen . Bide performansına etki ediyor mu acaba onu da merak ediyorum güç tüketim değerleri stres testinde de değişkenlik gösteriyor sürekli çünkü.inşallah bişey olmaz dediğin gibi![]()