vallaha bende dün gaming gecesinden bir arkadaş tavsiyesiyle 7500tl ye fab v4 sipariş verdim fakat stok az diye hemen aldım forumlara danışamadım iyi midir? bilmiyorum eğer bilen varsa iyi midir? kötümüdür söylerse güzel olurYarın geliyor ne diyorsunuz ? G*t büyük diye xdrive tercih etmedim
nası 7800 aldın sanki 9k yazıyorHocam dünde dedim Amazon’da 8000olsa yine Amazon tercihim
v4 var mı bende düşünebilirim birde kaç taksit1200tl iniyor sepette
Hocam benimde fikrim yok diye incebsaptan almadım şimdi burdan alıcam beğenmezsem Amazon iadesi var kafam rahat 350liraya 7500liramı güvenceye aldım açıkçasıvallaha bende dün gaming gecesinden bir arkadaş tavsiyesiyle 7500tl ye fab v4 sipariş verdim fakat stok az diye hemen aldım forumlara danışamadım iyi midir? bilmiyorum eğer bilen varsa iyi midir? kötümüdür söylerse güzel olur
Varv4 var mı bende düşünebilirim birde kaç taksit
vallaha hocam incehesapta iade kabul ediyordur yavHocam benimde fikrim yok diye incebsaptan almadım şimdi burdan alıcam beğenmezsem Amazon iadesi var kafam rahat 350liraya 7500liramı güvenceye aldım açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var
öyleymiş evet v4 siyah diye sordumHocam v6 alıcaktım en son sürüm mantığıylagaliba tek fark renk doğru mu o yüzden bunu aldım
179-180 95-100
G.o bence 75 kiloyum koltuğun oturduğum kısım full ezildi tahtaya oturuyorum resmen tavsiye etmezdim ama hayırlı olsun yinedeHocam v6 alıcaktım en son sürüm mantığıylagaliba tek fark renk doğru mu o yüzden bunu aldım
179-180 95-100