Neler Yeni

~7K laptop önerisi şimdiden teşekkürler

QRuder

80+ Silver
Ufak çaplı oyun oynatır demen bile laptopdan anlamadığının kanıtı o laptop ufak oyunu bile oynatmaz en kötü ryzen 5300U lu laptop almalı
laptoptan anlamadığımın kanıtı mı asdkaslşfkaşsdsa ,ulan hiç güleceğim yoktu ufak çaplı oyundan rdr 2 ,bf serisi felan mı anlıyon ? adam hem oyun için bile yazmamış bütçe üstü laptop atıyosun max 7500 dediği için bunu attım boş boş konuşuyosun
8k laptop atıp

Furkanozr

80+ Silver
laptoptan anlamadığımın kanıtı mı asdkaslşfkaşsdsa ,ulan hiç güleceğim yoktu ufak çaplı oyundan rdr 2 ,bf serisi felan mı anlıyon ? adam hem oyun için bile yazmamış bütçe üstü laptop atıyosun max 7500 dediği için bunu attım boş boş konuşuyosun
8k laptop atıp
İ31005g1 işlemcili acer laptop atıyorsun dual channel ile 30 fps bile alır demen cahilliğin bir göstergesidir adam bunu alıp oyun açmayınca senin yüzünden pişman olacak benim attığım 7900 luk laptobu almalı 7500 e 400 daha eklicek yada gidecek 2.el alacak

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

QRuder

80+ Silver
İ31005g1 işlemcili acer laptop atıyorsun dual channel ile 30 fps bile alır demen cahilliğin bir göstergesidir adam bunu alıp oyun açmayınca senin yüzünden pişman olacak benim attığım 7900 luk laptobu almalı 7500 e 400 daha eklicek yada gidecek 2.el alacak
bak güzel kardeşim hala boş konuşuyosun ,adam max 7500 demiş ben ona göre attım. 30FPS mevzusuna da gelirsek hadi 30 fps almasın 20fps alsın ,gta 5 mi oynayacak bu adam başka oyun oynar sanki hiçbir işe yaramıyormuş gibi konuşuyosun laptop, varsa at daha iyisi 7k altına?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
kullanılmış bir laptop bataryası ile ilk günden beri şarjda %100 de kullanılan iki batarya emin ol bir değil :) arkadaşımda da aynı özelliğin 4gb modeli Casper x400 müydü ne vardı gta 5 oynadığı zamanları hatırlıyom oldu tabi 2-3 sene de, yani öyle kötü özellikleri yok ,işlerini rahat görür ve dediğim gibi ufak çaplı oyun da oynar
Doğrudur hocam dediğim gibi tercih meselesi, bu arada bu batarya olayı nasıl daha iyi gider. Ben full şarjda kullandım laptopu yine öldü bataryası. Napıcaz yani uzun gitmesi için.

herestark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Mert
destek olanlara tesekkürler, buradan bi seçim yapıcam

1674046337424.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

tesekkürler, 4 gb ram beni de çok geriyor ama acer markası da geriyor biraz. hiç bilmiyorum acer'i

QRuder

80+ Silver
Doğrudur hocam dediğim gibi tercih meselesi, bu arada bu batarya olayı nasıl daha iyi gider. Ben full şarjda kullandım laptopu yine öldü bataryası. Napıcaz yani uzun gitmesi için.
eski laptoplardan ise normal

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
kaç senesi değil çıkmalı bataryalı laptoplar eski olanlar
He hocam benimki çıkmalı değildi ki, batarya öldü zaten 5 dk bile tutmuyordu yenisini aldım şimdi de kullanırken dikkat edicem yani ona göre, yine patlamayalım

QRuder

80+ Silver
He hocam benimki çıkmalı değildi ki, batarya öldü zaten 5 dk bile tutmuyordu yenisini aldım şimdi de kullanırken dikkat edicem yani ona göre, yine patlamayalım
şarjda %100 iken bataryanın ömründen yememesi lazım

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
şarjda %100 iken bataryanın ömründen yememesi lazım
Hocam yedi, sürekli evde şarjda kullandım. Oyun fln da oynadım ama her gün değil yani. Sonuç olarak 3 yıl içinde 5 dk şarj tutamayacak hale geldi. Şimdi yeni batarya aldım güzel oldu da yine tekrarlamasını istemiyorum yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,086
Üyeler
166,878
Son üye
Aktörabi
Top Bottom