Yardım 8.000TL Tablet Önerisi

Hocam dediğin poco çok pahalı.Xiaomi pad 2 iyi değil midir?
İyi knk ekranı aynı fiyat segmentin deki tabletlere göre daha güzel Hepsiburada nın kendisi Kupon ile beraber 7.750₺ ye satıyor alabilirsin oradan içinden kılıfta cıkıyor mis gibi kullanırsın

honor pad x9 kullanıyorum film için. Çok fazla tablet deneyimim olmadı fakat ses sistemi çok hoşuma gitti benim. Özellikle oda da sesi fulleyince çok güzel bir ses veriyor. 2k 120hz ekrana sahip ve en iyisi de 6 adet hoparlöre sahip. Tasarımsal açıdan da elde çok iyi hissettiriyor ince bir yapısı da var.

hocam bence güzel bizim bir abide aldı beğenmiştim dediklerin için tam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.n11.com/urun/xiaomi-red...j_t=1dcx4vo3_1dj5sxcd&adj_campaign=Epey_Genel
burada 7700 ve çoğu karta 7700den 3 taksit yapıyor
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi knk ekranı aynı fiyat segmentin deki tabletlere göre daha güzel Hepsiburada nın kendisi Kupon ile beraber 7.750₺ ye satıyor alabilirsin oradan içinden kılıfta cıkıyor mis gibi kullanırsın
Sağol hocam

honor pad x9 kullanıyorum film için. Çok fazla tablet deneyimim olmadı fakat ses sistemi çok hoşuma gitti benim. Özellikle oda da sesi fulleyince çok güzel bir ses veriyor. 2k 120hz ekrana sahip ve en iyisi de 6 adet hoparlöre sahip. Tasarımsal açıdan da elde çok iyi hissettiriyor ince bir yapısı da var.
dediğin tabltin ekran piksel yoğunluğu 200- redmi pad 2 nin ki 270 knk hem senin tablet kırıldığında sıfır fiyatının aynısı çıkıyor

dediğin tabltin ekran piksel yoğunluğu 200- redmi pad 2 nin ki 270 knk hem senin tablet kırıldığında sıfır fiyatının aynısı çıkıyor
Dediğim gibi tablet deneyimim yok fakat kullandığımdan memnunum. Her zaman daha iyisi zaten vardır fakat ben dijital ürünlere çok para akıtmayı seven birisi değilim. Fiyat Performans severim kısacası :)

Dediğim gibi tablet deneyimim yok fakat kullandığımdan memnunum. Her zaman daha iyisi zaten vardır fakat ben dijital ürünlere çok para akıtmayı seven birisi değilim. Fiyat Performans severim kısacası :)
bende knk bu fiyatta da pad 2 daha mantıklı

Maksimu 8.000TL bütçe var.Dizi-Film izlemek için bir tablet alınacak,bu iyi midir?:
Bu her türlü daha iyi bence, reklamlı Redmi arayüzünden kurtulmuş olursun işlemcisi de daha iyi kalan konular benzer. Çok ağır iş yapmayacaksan 6/128 al baya ucuza gelir öyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,647
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri