Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 369
- Bütçe
- 12.000
Sorun yaratmayacak bir model arıyorum.onerilerinizi bekliyorum
Son düzenleme:
Sıfırı 14 Bin İkinci eli 12-13 arası gidiyor hocam10 Bin TL bandında iPhone 11 almak mantıklı olacaktır. Daha eski modellere yönelmemenizi öneririm.
Güncel fiyatları takip etmediğim için çevremde letgodan fiyatlara bakıp cevap verdim. Biraz araştırmayla 10 bin bandına bulabilirsiniz veya sizin çevrenizde o fiyattan satan şuan bulunmuyor olabilir. Öyle olsa bile üzerine biraz koyup en kötü 11 almanızı öneririm daha eski cihazların güncelleme ömürleri oldukça azaldı. İyi forumlarSıfırı 14 Bin İkinci eli 12-13 arası gidiyor hocam
forum.donanimarsivi.com
12K ya Iphone 12 buldum alınır mı? Garantiliiphone 11 alma ,alacaksan da alırken kontrol et
iPhone 11 Ekran Yenileme
Bu ay sonu iPhone 11 geçmeyi planlıyorum. Kullandığım cihaz 90 hz şuan. İphone 11 60 hz. Çok bir farkını hisseder miyim, yada hissetsem bile alışır mıyım?forum.donanimarsivi.com
12k ya alınır gibi ben 10.8k ya yurtdışı aldım, belki @şahin doğan biliyordur.12K ya Iphone 12 buldum alınır mı? Garantili
Easy cep ten miYenilenmiş telefon olarak İphone XS aldım. 9500 liraya 12 taksit olarak. Memnunum.
Çok şüpheli. 12k'ya iphone 11 bile zor bulunuyorken 12 mantıklı gelmedi.12K ya Iphone 12 buldum alınır mı? Garantili