- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok şimdi aklıma yazdım. Blazing Sails menüsü nasıldır bilmediğim için ondan form oluşturmadım. Davet sistemi nasıldır? Bunları bilmiyorum.Beni yazdın mi
Yok şimdi aklıma yazdım. Blazing Sails menüsü nasıldır bilmediğim için ondan form oluşturmadım. Davet sistemi nasıldır? Bunları bilmiyorum.Beni yazdın mi
Ben normalde steamımda blazing sails varda pc yi sattım yeni alcam öylesine oy verdim@Harrison @ahmet enes çakırcı @R0KA @Windows 8 Aşığıyım
Aşağıdaki sunucuya katılım sağlayabilir misiniz?
![]()
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
La öylesine oy mu verilir katılmayacaksan?Ben normalde steamımda blazing sails varda pc yi sattım yeni alcam öylesine oy verdim
veriliyormuş görmüş oldukLa öylesine oy mu verilir katılmayacaksan?
İkisinede evet koymuşun hayırı bulamadımLa öylesine oy mu verilir katılmayacaksan?
Oy vermemek?İkisinede evet koymuşun hayırı bulamadım
Off orda hayır olur diye direk dokundum çok uzattınOy vermemek?
Aklıma gartic io geldi. Baya eğlenceli olur diye düşünüyorum.@RevDeisDou dedi ki "kral Blazing Sails yap" Ben de dedim ki neden olmasın?
Oyun hakkında bilgiler:
Oyun satın alma linki:
- Battle royale tarzı Sea of Thieves çakması bir oyundur.
- Sea of Thieves'ten daha ucuzdur.
- 25 TL gibi ucuz bir fiyatlandırma ile sunulmaktadır.
- 5 GB'tan daha az bir alan kaplamaktadır.
- Yüksek veya orta sistem gereksinimleri gerekmemektedir. Düşük sistemlerde de çok iyi çalışmaktadır.
- Gemi başına 4 oyuncu gerekmektedir.
- 4'ün katları ile turnuva yapılabilmektedir.
- En az 8 oyuncu gerekmektedir.
![]()
Save 66% on Blazing Sails on Steam
Fight for survival in Blazing Sails, a fast-paced pirate PvP game! Create your own unique pirate and ship. Band together with other players to command your mighty vessel! Explore different game-modes, maps, weapons, ship types and more while eliminating other crews in epic battles on land and sea!store.steampowered.com
Oyun baya eğlenceliye benziyor ve ucuz.
Yapalım mı?
Blazing Sails turnuvası yapmak ve katılmak isteyenler yukarıdaki anketi doldurabilir mi?
ona bende gelirimAklıma gartic io geldi. Baya eğlenceli olur diye düşünüyorum.