Size kalmış bir şey, benim bir miktar eksiğim var yoksa bu sistemi alacağım, bir süre böyle kullandıktan sonra işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum.İşlemciyi daha sonra değiştiremem şimdiden sağlam bir sistem almak istiyorum, yükseltme falan yapmayacağım bir sistem.
Hocam RAM eklenecek PSU değişecek kasanın da hava akışı iyi değil ayrıca TP de bu kasayı kullanan birisi memnun değildi.Acilse +1 ram alıp bu sistem olabilir.
![]()
EPIC-10105F / INTEL I3-10105F / MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EPIC-10105F Powered by MSI temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. INTEL i3-10105F işlemci, MSI GTX 1660 SUPER ekran kartı, MSI B450M-A PRO MAX Anakart, 8GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Eksiğimi tamamlayabilsem hayırlı olucak amaŞimdiden hayırlı olsun size.
Alma alma almaEksiğimi tamamlayabilsem hayırlı olucak amasağolun yinede.
Hocam kısa bir süre bu şekilde kullanacağım zaten maksimum 5 ay diyelim, kaldı ki eksiğimi tamamlayana kadar illaki yeni sistemler çıkar heyecanlanmayınAlma alma alma![]()
Selamlar, başlıkta belirttiğim gibi maks 8.500 TL bir hazır sistem arıyorum. Maks 8.500 TL olacak şekilde hazır sistem önerebilir misiniz?.
2. El tercih etmiyorum :dİstanbul - Ryzen 7 5800X - 16GB Ram - 1TB NVMe - GT 1030 - [Sıfır]
Merhaba arkadaşlar, sistemi 02.09.2021 tarihinde aldım. Sistem 3070 ile bana geldi fakat bir miningciye ekran kartını sattım daha sonra sıfır GT 1030 Koydum. Sistem kutusundan çıkarılıp işletim sistemi kurulup ekran kartı değiştirilip kutusuna...forum.donanimarsivi.com
Gelin hocam vereyim sistemi size![]()
Sistem sıfır ?2. El tercih etmiyorum :d
He pardon görmedim