Muhtemelen yaşarsın dual channel vs single channel videolarını izle ryzen işlmcilerde dediğimi anlarsın. 4x8 olarak kullanırsan sıkıntı olmaz.Kesin yaşar mıyım hocam ?
Ben şimdilik dedim 1 tane sipariş vereyim ilerleyen zamanlarda da yeniden sipariş veririm dedim parayı toplayınca sen şimdi böyle diyince siparişi iptal edesim geliyorMuhtemelen yaşarsın dual channel vs single channel videolarını izle ryzen işlmcilerde dediğimi anlarsın. 4x8 olarak kullanırsan sıkıntı olmaz.
Hocam iptal edecek kadar bir şey yok ya. Bazı arkadaşlar abartmayı seviyor. Alın takın dursun ilerde tamamlayın en fazla 10 hadi 20 fps kaybedin ki ben 2 ramin dual diğer takılan ramin single çalışacağını düşünüyorum. Performans kaybı olmayadabilir. Olursa da pro espor oyuncusu değilseniz bir fark hissetmezsiniz.Ben şimdilik dedim 1 tane sipariş vereyim ilerleyen zamanlarda da yeniden sipariş veririm dedim parayı toplayınca sen şimdi böyle diyince siparişi iptal edesim geliyor![]()
Bende öyle düşünüyorum hocam fiyatı da indirimde şuan hepsiburada'da kingston fury beast 8 GB 3600 MHz 750 TL den 660 TL'ye düşmüş İnce Hesapta 800 Liraydı ne güzel indirimde bulmuşken almak istedim ve siparişi verdim. 1 Tane boş kalan Ram slotunu da daha sonra alacağım paramı toparladığımda.Çok büyük bir performans kaybı olmaz. Aldığınız rami takın, tekrar bütçeniz olduğunda aynısından 4.'ye tamamlarsınız. Çok da kasmaya gerek yok.
Bende öyle düşünüyorum hocam fiyatı da indirimde şuan hepsiburada'da kingston fury beast 8 GB 3600 MHz 750 TL den 660 TL'ye düşmüş İnce Hesapta 800 Liraydı ne güzel indirimde bulmuşken almak istedim ve siparişi verdim. 1 Tane boş kalan Ram slotunu da daha sonra alacağım paramı toparladığımda.
Bide Yeni satın aldığım Slotu hangi slota takayım hocam fark eder mi 3'e taksam veya 4'e taksam?
Yok be hocam e sporcu değilim öylesine takılan bir oyuncuyum oyun oynamayı seviyorumÇok büyük bir performans kaybı olmaz. Aldığınız rami takın, tekrar bütçeniz olduğunda aynısından 4.'ye tamamlarsınız. Çok da kasmaya gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam iptal edecek kadar bir şey yok ya. Bazı arkadaşlar abartmayı seviyor. Alın takın dursun ilerde tamamlayın en fazla 10 hadi 20 fps kaybedin ki ben 2 ramin dual diğer takılan ramin single çalışacağını düşünüyorum. Performans kaybı olmayadabilir. Olursa da pro espor oyuncusu değilseniz bir fark hissetmezsiniz.
Anakartınızın kullanım kılavuzunda yazar nasıl takmanız gerektiği. Kılavuzu bulmakla uğraşmamak için direk kendi sitesinden kılavuzunu pdf olarak indirip bakabilirsiniz.Bide Yeni satın aldığım Slotu hangi slota takayım hocam fark eder mi 3'e taksam veya 4'e taksam?
Şuan ki olan Dual ramleri 1 ve 3 slota takmışım 2.slot boş oraya takarım büyük ihtimalle hocam.Anakartınızın kullanım kılavuzunda yazar nasıl takmanız gerektiği. Kılavuzu bulmakla uğraşmamak için direk kendi sitesinden kılavuzunu pdf olarak indirip bakabilirsiniz.