❌İndirim Bitti! 8.999₺ Samsung Odyssey G5 32'' IPS 180 HZ 2K Pivot

Bende 3-4 aydır kullanıyorum herhangi bir ghosting hissiyatı yaşamadım. Işık sızması da yok gibi. Renk doğruluğundan filan anlamam ama yeterince canlı hissettiriyor. Koltuğu yatırıp, kolu alıp Fifa, forza vs. oynamak için ideal. Tek sıkıntı rekabetçi oyunlarında ekrana yaklaşmaya alışkınsanız boyuttan dolayı fazlaca kör nokta kalıyor. O da kullanıcı hatası zaten :)

şimdi monitoru satım. 2k ya gecmek için bu 32 inç alınır ogrenci indirimden daha uyguna gelmiş vatanda . yakın şubemde de var . alınır mı yoksa bu 8-10 bandında daha iyi alternatif var mı

G6 32 inç ne kadardı öğrenci indirimiyle

Online stok tükenmiş bilginize

şimdi monitoru satım. 2k ya gecmek için bu 32 inç alınır ogrenci indirimden daha uyguna gelmiş vatanda . yakın şubemde de var . alınır mı yoksa bu 8-10 bandında daha iyi alternatif var mı
10k’nın üstünde 32inç olarak bu var daha iyi. 10k’ya kadar 32inç alternatif yok.

Hem 2k hem pivot hem 180 hz hem 32 inç. 240 hz kullanan birisi olarak 180 e geçince oyun da takılıyor gibi hissediyorum o yüzden hiç geçesim yok 24 inçte kullansam ama benim gibi yüksek hz kullanmamış hem büyük hem kaliteli bir şey arayanlar yapışsın bence.

bu samsungun 32 inç va modelden daha mı iyi hocam
G65B biraz daha iyi. Onun fiyatı şu an daha pahalı olduğu için önerdim, bu model G65B dışında alınabilecek en iyi 32inç va panelli monitör şu an. Rtings de incelemesi de var bakmak istersen diye bırakıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri