Doc Hudson.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 363
beyler 4+4 olan eski bir laptobdda sonradan eklenen 4 gb rami çıkarıp 8 gb taksam ne gibi sorunlar oluşur
4+4 ise ddr5 değildir muhtemelen o cihaz dikkat etbeyler 4+4 olan eski bir laptobdda sonradan eklenen 4 gb rami çıkarıp 8 gb taksam ne gibi sorunlar oluşur
teşekürler hocam konuyla bağımsız sormuştum zaten ddr4 alırım zaten4+4 ise ddr5 değildir muhtemelen o cihaz dikkat et
konuyla alaksız ddr4 ramlerden bahsediyorsan sorun olmaz 4+8 yapılır
böyle sorman saçma yani mevcut ramin neyse öğrenip bununla uyumlu olur mu diye sorman lazım ya da sadece bu rami kullanacaksan uyar tabi.Acer nitro 5'lere uyar mı bu ram almayı düşünüyorum da bilen var mı
Elimde laptop olsa ddr5 direk alırdım alsammı diye düşünüyom şuan ama laptop yok laptoptamı alsam![]()
SK Hynix 8GB DDR5 5600Mhz Notebook Ram
Bilgisayar Performansınızı Arttırmanın En Kolay Yolu Daha hızlı yanıt ve yükleme süreleri sağlayan DDR5-5600 ile notebook bilgisayarınızı yükseltin ve gereksiz yavaşlamalar olmaksızın çoklu görevlere devam edin. Yüksek Performans İçin Bir Sonraki Adımı Atın Aynı anda birden fazla uygulama...www.teknoraks.com.tr
Kargo bedava fiyat sepet de 406 tl
8gb ramli cihaz satın alanlar alsın kaçırmasın bende alıp attım kenara.
valla bende de yok yani var ama boş slot yok illa ki alırsın aldığında takılır bu şey gibi oldu japonic izliyo musun bilmiyorum adam bir kaç parçası var diye r34 gtt aldıElimde laptop olsa ddr5 direk alırdım alsammı diye düşünüyom şuan ama laptop yok laptoptamı alsam
acer aradım diyorki 4800 destekliyor diyor max ne kadar dogru bilmiyorum2 tane alıp takman daha iyi olur 5600mhz calisir ama mevcut ram ile kullanirim 1 tane alayim dersen mevcut ramin 4800mhz ise o hizda kullanirsin
müşteri hizmetleri aradım dediğiniz gibi bir şey dediüretim çok ve tutuluyorsa stoktandır bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartta 4800 mhz başka ram varsa, yüksek mhz olarak kaç alırsan al 4800'e kadar destekler. Yani biri 5600 diğeri 4800 ise, ikisi de 4800 olarak çalışacaktır.
Adamı bilmiyorum ama evde varya full bilgisayar parçaları ile dolu babam evdek atacak diye korkuyomvalla bende de yok yani var ama boş slot yok illa ki alırsın aldığında takılır bu şey gibi oldu japonic izliyo musun bilmiyorum adam bir kaç parçası var diye r34 gtt aldı
cihazın anakartı 4800mhz destekliyor olabilir ona bakmak lazımacer aradım diyorki 4800 destekliyor diyor max ne kadar dogru bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
müşteri hizmetleri aradım dediğiniz gibi bir şey dedi
evet desteklemez. ddr4 8gb sıfır ramler 600den başlıyor 2el 400e alabilirsinBende "9M3G7AT" bu laptop mevcut, içinde Sk Hynix 8 gb DDR 4 3200mhz ram var 8 gb daha eklemeyi düşünüyordum fakat bu linkteki DDR 5. Benim anakart desteklemez değil mi ve ramler de uyumsuz mu olur ? Var mıdır bunun DDR 4 ucuz hali