kendini salmadan isteyerek yapmaya özen göster bence ve 2. dönemden başlama ilk dönemden hırsla yaparsan başarırsın bence bende hırs yoktu yapmadımŞuan 8.sınıf oldum bu sene LGS ye gireceğim dershaneye gidiyorum ve konulara başladık 8.sınıfı bitirenlerden günde kaç soru test çözmeliyim kitap vs. yardım alabilir miyim.
Katılmıyorum. İlk dönem ortalama bir tempoda dolu geçirilip 2. Dönem basılmalı. Türkçe hocamız sınav son 3 ayda kazanılır demişti. Çok da doğru demiş, ama son 3 aya iyi bir birikimle gelinmelikendini salmadan isteyerek yapmaya özen göster bence ve 2. dönemden başlama ilk dönemden hırsla yaparsan başarırsın bence bende hırs yoktu yapmadım
hocam neredeyse aynı şeyden bahsediyoruz aslındaKatılmıyorum. İlk dönem ortalama bir tempoda dolu geçirilip 2. Dönem basılmalı. Türkçe hocamız sınav son 3 ayda kazanılır demişti. Çok da doğru demiş, ama son 3 aya iyi bir birikimle gelinmeli
hırs dediğim azim anlamında yani salarsan olmuyor bence ilk döneme tekrar dönmek falan sıkıntıKatılmıyorum. İlk dönem ortalama bir tempoda dolu geçirilip 2. Dönem basılmalı. Türkçe hocamız sınav son 3 ayda kazanılır demişti. Çok da doğru demiş, ama son 3 aya iyi bir birikimle gelinmeli
LGS de 7.sınıf sorulmuyor?Dershane saçma falan değil. En azından bizim okul için değildi. 7. sınıf açığım çoktu çoğu öğrenci gibi ve matematik fen hocamız sadece çalışkanlarla ilgileniyordu, dershaneye yazılman iyi olmuş kendini sıkmayacak şekilde çalışırsan 400 üstü getirirsin.
8. sınıfın konuları 7. sınıfa bağlıLGS de 7.sınıf sorulmuyor?
hocam bu sene lgsye girdim. rahat olun kendinizi sıkmayın. eğer sıkarsanız o hissi mayıs-haziranda yaşamak yerine mart-nisanda yaşarsanız. bu sizi çok büyük sıkıntıya düşürür. lgs sorularını ve örnek soruları aksatmadan çözün. kitap olarak önerebileceğim tonguçun paragraf kitabı ve en zor matematik kitabı var. tabii sizin seviyenize göre bu değişebiliyor. eğer hangi derslerde iyisiniz vs. onları da söylerseniz size bir yol haritası oluşturabilirimŞuan 8.sınıf oldum bu sene LGS ye gireceğim dershaneye gidiyorum ve konulara başladık 8.sınıfı bitirenlerden günde kaç soru test çözmeliyim kitap vs. yardım alabilir miyim.
+ şunu söylemem bir ivme kazandığınızda zaten çalışmadığınız zamanlarda vicdan azabı çekmeye başlıyorsunuz. denemeler de inişler çıkışlar olabilir bu gayet normaldir. ama haziran ayının başına doğru her şeye hakim gibi hissetmeye başladığınızda işte o zaman hazırsınız demektir. dediğim gibi rahat olun ve kendinizi sıkmayın. bol şanslarhocam bu sene lgsye girdim. rahat olun kendinizi sıkmayın. eğer sıkarsanız o hissi mayıs-haziranda yaşamak yerine mart-nisanda yaşarsanız. bu sizi çok büyük sıkıntıya düşürür. lgs sorularını ve örnek soruları aksatmadan çözün. kitap olarak önerebileceğim tonguçun paragraf kitabı ve en zor matematik kitabı var. tabii sizin seviyenize göre bu değişebiliyor. eğer hangi derslerde iyisiniz vs. onları da söylerseniz size bir yol haritası oluşturabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sınav sonuçları açıklandı mı nasıl gideceksiniz bende 1y bekliyorum bakıcaz bakalım