-Akın Taşkan-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,864
bunun sistemle alakası yok bence (yanlış anlaşılmasın savunmuyorum sistemiHocam eğitim sisteminin derinliklerine inersek çıkamayız.![]()
bunun sistemle alakası yok bence (yanlış anlaşılmasın savunmuyorum sistemiHocam eğitim sisteminin derinliklerine inersek çıkamayız.![]()
O öğretmende eğitim sisteminin bir parçası, en başta bu tür insanların öğretmenlik yapmasına izin verilmemesi gerekiyor ama dediğim gibi, derinlere inersek çıkamayız.bunun sistemle alakası yok bence (yanlış anlaşılmasın savunmuyorum sistemi) lgs'de çıkmıyor zaten eyvallah da hoca da biraz takıntılıydı zaten bize inadına yaptı biliyorum.
dostum kimse yardımcı olmaya calışmamış türkçede dil bilgisinden çok soru çözersen çok rahat yaparsınNormalde türkçe dersinden hiç korkmam 6. ve 7.sınıfta hiç çalışmadan 65 70 en yüksek 75 alabilmişimdir ama yarın inkılap ve türkçe sınavlarımız var ve ben niyesye türkçe sınavından korkuyorum,
Normalde türkçe dersinden hiç korkmam 6. ve 7.sınıfta hiç çalışmadan 65 70 en yüksek 75 alabilmişimdir ama yarın inkılap ve türkçe sınavlarımız var ve ben niyesye türkçe sınavından korkuyorum,
Sınav yarındil bilgisinde temel şeyleri öğren
kısa kısa aklına kazı
ggSınav yarın
yarın olsun tamamSınav yarın