Liberal Kenobi
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
8.sınıf 2.dönem sınavlara girmiş varmı? türkçe zormu?
@Kerem Mert 8.sınıf.8.sınıf 2.dönem sınavlara girmiş varmı? türkçe zormu?
Hop elon abi ordan bana inkilap ve türkçe çipi versene be abisana bilgi mi yükleyelim?
Bu Türkçe ile zaten sana zor gelir. Soru kipi ayrı yazılır diller büyük harf ile başlar.8.sınıf 2.dönem sınavlara girmiş varmı? türkçe zormu?
Saol hocam.@Kerem Mert 8.sınıf.
Aslında bu soruya cevap vermek zor çünkü her öğretmen farklı yapıyor. Benimki kolay geçmişti 100 aldım.8.sınıf 2.dönem sınavlara girmiş varmı? türkçe zormu?
Girdim ve 80 aldım ama bu hocadan hocaya değişir.Mesela sizin hoca kolay sorar 100 alırsın bizimki zor sorar 70 alırsın.8.sınıf 2.dönem sınavlara girmiş varmı? türkçe zormu?
hocam öyle hocalar varki tarih bile soruyorlar ben 10 almıştım 8de ink'ten qweİnkılap zaten en kolay ders, Türkçe ise azıcık çalışmayla 85 üzeri alabileceğin kolaylıkta.
Tarihte kolay zaten, yani ben sözelciyim bana hepsi kolay geliyor.hocam öyle hocalar varki tarih bile soruyorlar ben 10 almıştım 8de ink'ten qwe
hocam ama lgs dönemindeki çocuğa neden ay yıl gün sorarsın ki çalışmadım bile onlara ki çalışsam da ezberleyememTarihte kolay zaten, yani ben sözelciyim bana hepsi kolay geliyor.
Hocam eğitim sisteminin derinliklerine inersek çıkamayız.hocam ama lgs dönemindeki çocuğa neden ay yıl gün sorarsın ki çalışmadım bile onlara ki çalışsam da ezberleyemem