Furrkann
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba, direkt konuya gireyim. Ben 8. sınıfta bir kızdan hoşlanıyordum, hiç tanımadığım biriydi, direkt uzaktan görüp hoşlanmıştım. Ben de "kimdir, ne değildir" diye tanıdıklara sordurttum. Ve onun da benden hoşlandığını öğrendim. Bunu duyunca direkt gittim ve konuştum, hislerimi açık açık anlattım. O da anlattı, birbirimizi sadece uzaktan görüp aşık olmuştuk ikimiz de. Kaç kişilik okuldan ikimiz birbirimizi bulmuştuk. Bundan güzel ne olabilirdi ki? Neyse, biz her gün konuşuyorduk, kafa yapımız aşırı uyuşuyordu, gülüp eğleniyorduk, ikimiz de sırılsıklam aşıktık. Sonra kız, ortada hiçbir neden olmamasına rağmen benimle daha fazla konuşmak istemediğini söyledi. Ben ne kadar üzülsem de üstüne gitmedim ve kabullenmek zorunda kaldım. O sırada bana takıntılı bir kız daha vardı ve bu kız benim hoşlandığım kızın çok yakın olmasa da arkadaşıydı. O ara bazı kişilerden duyduğuma göre bana takıntılı olan kız tehdit etmiş. "Onunla konuşmayacaksın yoksa sonun iyi olmaz!" diye sıkıştırmışlar resmen kızı. Tabii benim bundan çok daha sonra haberim oldu. Neyse, boş ver deyip saldım, uğraşmadım. Ancak aynı liseye düştük ve tekrar gördüğüm andan beri hala deli gibi aşık olduğumu fark ettim. Arkadaşlara anlattım, onlar da gitmiş kıza anlatmış. Kız da "Ben öyle birini tanımıyorum." demiş. Çok koydu bana böyle demesi, ondan başka bir şey düşünemiyorum. Biliyorum, yaşım daha genç ancak sevgimin önüne geçemiyorum. Nasıl kurtulurum bu durumdan? Ya da kızı tekrardan birlikte olmaya ikna edebilir miyim? Teşekkürler.