b650 lerin üretimi durduğu için alınması mantıklı değil diye bir şey diyemem b850 12 faz olanlar 9k ya yakın fiyattalar eğer siyah beyaz diye bir şey söylersen ona göre önerilerimi yapayım
senin attığın da güzel bir model fakat o fiyata yakın çok iyi bir model vardı o yüzden gerek olmaz attığım eagle kart yeterli olur ama eğer beyaz sistem kuruyorsun arkadaşın attığı gaming wifi modeline bakabilirsin.
Simdi ben bi sistem topladim, her sey iyi gidiyodu ta ki fiyatlari toplayana kadar.
Yaklasik butcem 80 bin tl ve topladigim sistemden cok memnunum, gorunusudur performansidir falan. Bazi parcalar indirime giriyor ve fiyat dusuyor ama yine de azicik fazla.
AMD Ryzen 9 7900X 4.70GHz 64MB AM5 TRAY İşlemci (Grafik Kart VAR, Fan YOK) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemciler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Gigabyte GeForce RTX 5070 EAGLE OC ICE SFF 12G 12GB GDRR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
NZXT Kraken 240 White RGB AIO LCD Display 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
NZXT H5 Flow (2024) White RGB Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
NZXT Kraken AIO gecen Cuma incehesapta bayagi uygundu ama alamadim, tekrar duser diye tahmin ediyorum. Kasa ile birlikte de guzel bir ikili olur.
PSU konusunda pek fikrim yok, sistemin kalbi diye guvenmedigim markalarin urunlerini dusunmedim.
Ssd olarak da hicbir fikrim yok, hepsi farkli hiz farkli ozellik, cok dusunmedim.
Ekran karti 5070 serisinin en uygunu degil, beyaz diye tav oldum o kadar. Ram icin de oyle ama fiyati uygun gibiydi.
Anakart X870 olsun dedim, B850 de olabilir belki butceyi rahatlatmak icin.
Islemci de en cok dusundugum konu, 9. nesil istiyorum ama en fiyat performans bu. Alsam ustune biraaz daha koyup 7950x alirim zaten. 7 ve 9950x de cok iyi f/p islemciler ama o fiyata bir zahmet iyi olsunlar.
Ustunkoru topladigim sistem sizce nasil, neler degisebilir? Yorumlariniz benim icin onemli.
Aldığın herhangi bir parça yoksa hazır sitem kovala bu bütçede 5070 çok saçma olur üst düzey 5070Ti veya giriş seviye 5080 sistemler geliyor bu bütçede.
Oyun özelinde 7800x3d daha iyi. Modelleme veya diğer işlerde 7900x daha iyidir. Bu arada 1080p oynamayacaksan arada fps farkı bile görmezsin. Yani ben 7900x tercih edebilirdim işlemci iş gücü gerekiyorsa.
Oyun özelinde 7800x3d daha iyi. Modelleme veya diğer işlerde 7900x daha iyidir. Bu arada 1080p oynamayacaksan arada fps farkı bile görmezsin. Yani ben 7900x tercih edebilirdim işlemci iş gücü gerekiyorsa.
Sistem performans olarak iyi, estetik uyumlu; CPU olarak 7950X yerine Ryzen 9 7900X veya i9-13900F, RAM 32 GB ve GPU RTX 4070 Ti ile güncellenirse hem fiyat/performans dengesi hem uzun vadeli kullanım sağlanır. SSD ve PSU güvenilir seçilmeli, kasa/AIO tercihi estetik için uygun.