80+ vs 80+bronze

Mr Gmsoy

80+
Reaksiyon skoru
169
Hangisi daha iyidir bir de uygun fiyatlı ve 650w bir psu tavsiyesi verirmisiniz 80+ daha iyiyse 80+olsun ama 80+bronz iyiyse bronz olsun lütfen

Uygun fiyatlı ve sizi yarı yolda bırakmayacak bir güç kaynağı.

80+ bronze bir tık daha iyi. Bütçeniz nedir güç kaynağı için?

Uygun fiyatlı ve sizi yarı yolda bırakmayacak bir güç kaynağı.
Daha bilindik bir marka tercih edilmeli. Örn. EVGA , Cooler Master , Corsair , FSP gibi.
Post automatically merged:

Ya bişi daha diyeceğim ince hesaptan olsa olurmu ben el captain alıcam da
Olur hocam.

Daha bilindik bir marka tercih edilmeli. Örn. EVGA , Cooler Master , Corsair , FSP gibi.
Post automatically merged:

Olur hocam.
Silverstone'u bilmemek sizin sorununuz. Ki burada sadece marka bazlı öneri de yapılmamalı, modeli daha önemli çünkü. Corsair'in 2017 model VS serisi PSU'ları tırt çıkmıştı mesela. Ama bu yazdığınız markalar arasından önerebileceğiniz bir PSU varsa buyrun.

El captain için alıcam RX5700XT seçtim ondan dolayı 600w olması gerekiyormuş
Hazır sistemden alınacaksa sanırım oradaki PSU seçenekleri arasından seçim yapılması gerek, doğru mu anladım?

Silverstone'u bilmemek sizin sorununuz. Ki burada sadece marka bazlı öneri de yapılmamalı, modeli daha önemli çünkü. Corsair'in 2017 model VS serisi PSU'ları tırt çıkmıştı mesela. Ama bu yazdığınız markalar arasından önerebileceğiniz bir PSU varsa buyrun.
Corsair son modellerde kronik sorunu gidereli çok oldu hocam. Bu firmalar varken Silverstone sonraki tercihler olmalı. Silverstone markasını bende biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,975
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri