Ya bişi daha diyeceğim ince hesaptan olsa olurmu ben el captain alıcam daUygun fiyatlı ve sizi yarı yolda bırakmayacak bir güç kaynağı.![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Daha bilindik bir marka tercih edilmeli. Örn. EVGA , Cooler Master , Corsair , FSP gibi.Uygun fiyatlı ve sizi yarı yolda bırakmayacak bir güç kaynağı.![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Olur hocam.Ya bişi daha diyeceğim ince hesaptan olsa olurmu ben el captain alıcam da
El captain için alıcam RX5700XT seçtim ondan dolayı 600w olması gerekiyormuş80+ bronze bir tık daha iyi. Bütçeniz nedir güç kaynağı için?
Silverstone'u bilmemek sizin sorununuz. Ki burada sadece marka bazlı öneri de yapılmamalı, modeli daha önemli çünkü. Corsair'in 2017 model VS serisi PSU'ları tırt çıkmıştı mesela. Ama bu yazdığınız markalar arasından önerebileceğiniz bir PSU varsa buyrun.Daha bilindik bir marka tercih edilmeli. Örn. EVGA , Cooler Master , Corsair , FSP gibi.
Post automatically merged:
Olur hocam.
Bi psu onerirmisniz ama ince hesaptanDaha bilindik bir marka tercih edilmeli. Örn. EVGA , Cooler Master , Corsair , FSP gibi.
Post automatically merged:
Olur hocam.
Hazır sistemden alınacaksa sanırım oradaki PSU seçenekleri arasından seçim yapılması gerek, doğru mu anladım?El captain için alıcam RX5700XT seçtim ondan dolayı 600w olması gerekiyormuş
Cougar Mx350 mesh seçebilirsiniz kasayı o zaman.El captain için alıcam RX5700XT seçtim ondan dolayı 600w olması gerekiyormuş
Corsair son modellerde kronik sorunu gidereli çok oldu hocam. Bu firmalar varken Silverstone sonraki tercihler olmalı. Silverstone markasını bende biliyorum.Silverstone'u bilmemek sizin sorununuz. Ki burada sadece marka bazlı öneri de yapılmamalı, modeli daha önemli çünkü. Corsair'in 2017 model VS serisi PSU'ları tırt çıkmıştı mesela. Ama bu yazdığınız markalar arasından önerebileceğiniz bir PSU varsa buyrun.
Bunun farkındayım, benimki bir örnekti sadece. 2018 siyah modellerde sorun çözülmüştü.Corsair son modellerde kronik sorunu gidereli çok oldu hocam.