Neler Yeni

800-1000 bandında mouse

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Shoto Todoroki
Arkadaşlar bir gaming mouse bakıyorum daha çok pubg r6 tarzı oyunlar oynarım o kadar fazla teknik özelliklerini yüksek olması çok ilgilendirmiyor beni sadece uzun omürlü bu fiyat bandında f/p bir ürün bakıyorum. Önerilerinizi beklemedeyim benim baktığım iki model var:
https://amzn.eu/d/ifAz8Mw
https://amzn.eu/d/7hUl3pi (amazonda 120tl indirimle alabilirim belki )
ikinci el düşünürsen 2 ay kullanılmış steelseries sensei ten satabilirim hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Emir
prime da fıyatına haketmıyor eder ı 650 700
Hocam bu mantıkla hicbir sey alamayiz ki parasini hak etmiyor tamam da bu aralikta veya herhangi bir aralikta oneri istesem herkes parasina hak etmiyor sunu al e ona bakiyorum bi baskasi diyor o parasini hak etmiyor valla cok garip hocam zaten şu ekonomik durumda satilan her urun parasının hakkı degil de ne yapalım yani mecbur almak zorundayız

Gurkanpiro

80+ Gold
Hocam bu mantıkla hicbir sey alamayiz ki parasini hak etmiyor tamam da bu aralikta veya herhangi bir aralikta oneri istesem herkes parasina hak etmiyor sunu al e ona bakiyorum bi baskasi diyor o parasini hak etmiyor valla cok garip hocam zaten şu ekonomik durumda satilan her urun parasının hakkı degil de ne yapalım yani mecbur almak zorundayız
bekle delux m800 pro tu stokları cok azaldı prıme ın fahıs fıyatlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Emir

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Shoto Todoroki
Ne kadara satıyorsunuz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Delux guzelde hocam yurt disindan geliyor ustune vergisini veriyoruz ve yaklasik 2 haftada geliyor
800 civarına bırakabilirim gardolaps dan rival 3 den de prime dan da iyidir bakabilirsin ilan linkimi atarım özelden istiyorsan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Emir
800 civarına bırakabilirim gardolaps dan rival 3 den de prime dan da iyidir bakabilirsin ilan linkimi atarım özelden istiyorsan.
oLur bi bakayim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar ne oneriyorsunuz simdi rival 3 alsam lod sorunu cok buyuk sikinti olur mu

Son düzenleme:

cansjnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can Bilge
asus tuf gaming m3 yada rival 3 derim dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler