800-1000TL Bandında Bisiklet

Max bütçem 1000TL bisiklet arıyorum 24-26 jant olabilir. Çokta küçük olmamasını istiyorum. Normalde 600-700TL bütçem vardı fiyatları gördükten sonra yükselttim bütçemi. İnternetten alıcam buralarda bisikletçi var ancak çok pahalı. Sizce yurtdışından alınır mı?
Bence 2.ele güzel bir bisiklet al sıfır kaliteli olmaz

Max bütçem 1000TL bisiklet arıyorum 24-26 jant olabilir. Çokta küçük olmamasını istiyorum. Normalde 600-700TL bütçem vardı fiyatları gördükten sonra yükselttim bütçemi. İnternetten alıcam buralarda bisikletçi var ancak çok pahalı. Sizce yurtdışından alınır mı?
Btwin rockrider 340 modelli bisiklete bakmanızı tavsiye ederim,1000 tl bandında genelde bulunabiliyor.(2.el)

Sedona 701 aldım elime bugün ulaştı çok memnunum. İlerleyen zamanlarda apu bir sistemim var onu satıp carraro alıcam aynı satıcıdan.

Silindi.

3 sene önce bianchi aspid 27 27.5 jant aldım iki katına çıkmış

Hangi tür bir bisiklet istersin ?

2, el btwin rockrider 340 almıştım 800 TL ye bu fiyata rahat bulursun
+ Şuan 2.elde hem fiyatı iyi hem de fiyat bandina gore en iyi bisiklrt bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2017 de 1.500 e 2016 model bianchi afx 7127 almıştım o zamanlar bianchi sr suntour maşa
Fsr gidon seti gibi kaliteli şeyler kullaniyordu 2027 ve sonrası zoom masa ve zoom gidon setine geçti şuan 1500 tl edecek bisiklet degil hiç biri

Geri