800-1000tl ye kablosuz gamepad onerisi

muratz12

80+
Reaksiyon skoru
5
Gamepade verebilcek cok bütcem yok zaten bu fiyatada iyi bişey bekleyemem arkadaşlarımla pes oynamak için alıyorum sadece

Gamepade verebilcek cok bütcem yok zaten bu fiyatada iyi bişey bekleyemem arkadaşlarımla pes oynamak için alıyorum sadece
Hocam ps5 alırsanız yanında orjinal kol veriyolar bi değerlendirin isterseniz

Biraz bütçeyi yükseltebilirseniz replika mal almak yerine en azından orjinal bir ürün alın.
Benim önerim Logitech F310

Biraz bütçeyi yükseltebilirseniz replika mal almak yerine en azından orjinal bir ürün alın.
Benim önerim Logitech F310
Kablosuz istemiş arkadaş. O bütçeye alacağı kablosuz üründen de hayır gelmez ama...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ps5 alırsanız yanında orjinal kol veriyolar bi değerlendirin isterseniz
Arkadaşın Ps5 alacak bütçesi olsa 500 - 600 TL lik kol önerisi mi ister kardeşim :D

Kablosuz istemiş arkadaş. O bütçeye alacağı kablosuz üründen de hayır gelmez ama...

Arkadaşın Ps5 alacak bütçesi olsa 500 - 600 TL lik kol önerisi mi ister kardeşim :D
şimdi 800-1000 arasına cıktı bütce güzel bildigin bi gamepad varsa atarsan sevinirim

Parasını çöpe atmak istiyosa kendi bilir...

şimdi 800-1000 arasına cıktı bütce güzel bildigin bi gamepad varsa atarsan sevinirim

hocam düşünüyorum bunu diğer arkadaşda atmıs nası sizce

alalı 1 hafta oldu bana da önerdiler deneyelim bakalım dedim şu anlık hiçbir sıkıntısı yok fp ürünü beğendim gayet o bütçelerde alınabilecek bir gamepad
sagolun hocam bakalım başka oneri gelmezse alıcam büyük ihtimalle bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri