Neler Yeni

800 lira bütçeyle oyuncu kulaklığı önerisi?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

ygtcntpl

80+ Bronze
Artık 200 300 liralık kulaklıklar alıp beğenmeyip satmaya çalışmaktan biraz sıkıldım açıkçası 😁 Artık 1 kulaklık alıp en azından 3 4 sene beni götürsün istiyorum. Rampage in kimi kulaklığının konforu iyi ses kalitesi kötü(Rampage Rogue)kimisinin ses kalitesi iyi konforu kötü(Rampage Comfort) insanların rahatça kullandığı birçok kulaklık benim kafamda ağrı ve baskı yapıyor. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. 😁
Void elite iyidir, cloud 2 ye paran yeterse cloud 2 alabilirsin. Ben de araştırıyorum Logitech ve void arasında kaldım.

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
vazgeçtim alpha alma :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 2 veya Void al
Bass lı müzik kalitesi hangisinin daha iyidir Peki hocam? Cloud 2 nin fazladan 200 lira vericek kadar iyi bir bass kalitesi varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren
Artık 200 300 liralık kulaklıklar alıp beğenmeyip satmaya çalışmaktan biraz sıkıldım açıkçası 😁 Artık 1 kulaklık alıp en azından 3 4 sene beni götürsün istiyorum. Rampage in kimi kulaklığının konforu iyi ses kalitesi kötü(Rampage Rogue)kimisinin ses kalitesi iyi konforu kötü(Rampage Comfort) insanların rahatça kullandığı birçok kulaklık benim kafamda ağrı ve baskı yapıyor. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. 😁
Kablosuz rampage fury x kablolu istersen steelseries arctis 3

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömerfaruk
hyperx cloud 2 alabilirsin çok kaliteli kulaklık

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
Bass lı müzik kalitesi hangisinin daha iyidir Peki hocam? Cloud 2 nin fazladan 200 lira vericek kadar iyi bir bass kalitesi varmı?
fury x e bence önyargı ile yaklaşma cloud 2 rakibi ve ayrıca wireless ses kalitesi de iyidir

Kablosuz rampage fury x kablolu istersen steelseries arctis 3
arctis e o kadar para verilmez

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
fury x e bence önyargı ile yaklaşma cloud 2 rakibi ve ayrıca wireless ses kalitesi de iyidir

Rakip demek bence yanlış sadece wireless olarak alınabilir bir model

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç

Hocam bir gün kesin kullanacağım Fury X i fakat şimdi Corsair Razer Steel Series gibi markaları hiç denemediğim için deneyimlemek istiyorum açıkçası.

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
Rakip demek bence yanlış sadece wireless olarak alınabilir bir model
yanlış değil @AydinSahin e sorabilirsin kalitesini

Hocam bir gün kesin kullanacağım Fury X i fakat şimdi Corsair Razer Steel Series gibi markaları hiç denemediğim için deneyimlemek istiyorum açıkçası.

o zaman corsair al çok rahattır ve ses kalitesi de iyidir onuda kullandım ama cloud 2 wireless alacağım çünkü ses kalitesi iyi ama kablolu cloud 2 o kadar iyi değil gibi

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
Void elite iyidir, cloud 2 ye paran yeterse cloud 2 alabilirsin. Ben de araştırıyorum Logitech ve void arasında kaldım.
Hocam Void in müzik kalitesinden memnun olmayanlar var. Ben eski logitech g230 umdan her anlamda memnundum açıkçası.

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
corsair aşırı rahattır ama cloud 2 ye de bakabilirsin ses performansı iyi ancak mikrofon kalitesi o kadar iyi değil

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
yanlış değil @AydinSahin e sorabilirsin kalitesini

o zaman corsair al çok rahattır ve ses kalitesi de iyidir onuda kullandım ama cloud 2 wireless alacağım çünkü ses kalitesi iyi ama kablolu cloud 2 o kadar iyi değil gibi
Void'in bass kalitesi hakkında bilginiz varmı hocam?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hyperx cloud alpha kullanıyorum konfor istiyorsan kafanda ağrı yapmıyor kafanı sıkmıyor 6 saat kullanıyorum sorun olmuyor yazın çok sıcak bir yerdeysen petler kulağını terletebiliyor onun dışında birde boyununda tutmak boğucu oluyor çünkü kafası 90 derece dönmüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,082
Üyeler
163,771
Son üye
İbrahim kz
Top Bottom