Neler Yeni

800 lira bütçeyle oyuncu kulaklığı önerisi?

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
Hyperx cloud alpha kullanıyorum konfor istiyorsan kafanda ağrı yapmıyor kafanı sıkmıyor 6 saat kullanıyorum sorun olmuyor yazın çok sıcak bir yerdeysen petler kulağını terletebiliyor onun dışında birde boyununda tutmak boğucu oluyor çünkü kafası 90 derece dönmüyor.
Hocam konfor bass kalitesinden sonra en çok önem verdiğim alan. Cloud 2 den genel olarak çok memnunlar.Eğer Void eliteden birkaç sene fazla kullanıp 2. elinide güzel bir fiyattan satabiliceksem Cloud 2 mantıklı geliyor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hocam konfor bass kalitesinden sonra en çok önem verdiğim alan. Cloud 2 den genel olarak çok memnunlar.Eğer Void eliteden birkaç sene fazla kullanıp 2. elinide güzel bir fiyattan satabiliceksem Cloud 2 mantıklı geliyor.
Cloud 2 ile void bass farkını bilmiyorum açıkcası cloud 2 eski diye almak istemeyen var ama iyi bir kulaklık.

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
var çok kaliteli diğer kulaklıklardan daha iyi 10 hz-30khz arası diye biliyorum diğerleri 10hz -20khz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama eğer oyun için kullanacağım dersen cloud 2 tercih et.
Ses kastığım rekabetçi oyunları çok tercih etmiyorum hocam. Müzik kalitesini ortalamanın üstünde oyun seslerinide ortalamada verse birde dayanıklı olsa ihtiyaçlarımı karşılar.

Cloud 2 ile void bass farkını bilmiyorum açıkcası cloud 2 eski diye almak istemeyen var ama iyi bir kulaklık.
Cloud 2 Messi,Ronaldo gibi hocam ne kadar yaşlansada çağın gerisinde kalmıyor 😁

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
Ses kastığım rekabetçi oyunları çok tercih etmiyorum hocam. Müzik kalitesini ortalamanın üstünde oyun seslerinide ortalamada verse birde dayanıklı olsa ihtiyaçlarımı karşılar.

Cloud 2 Messi,Ronaldo gibi hocam ne kadar yaşlansada çağın gerisinde kalmıyor 😁
o zaman cloud 2 tercih et bencede

MY. DEMİR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Yener DEMİR

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Artık 200 300 liralık kulaklıklar alıp beğenmeyip satmaya çalışmaktan biraz sıkıldım açıkçası 😁 Artık 1 kulaklık alıp en azından 3 4 sene beni götürsün istiyorum. Rampage in kimi kulaklığının konforu iyi ses kalitesi kötü(Rampage Rogue)kimisinin ses kalitesi iyi konforu kötü(Rampage Comfort) insanların rahatça kullandığı birçok kulaklık benim kafamda ağrı ve baskı yapıyor. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. 😁
kendim bayadır bu corsair void rgb modelini kullanıyorum baya memnunum tavsiyemdir yazılımında ekran kartı ve işlemci sıcaklığından kasanda ana kartına bağlı fanların derecesini bile gösteriyor falan baya detaylı bir çok özelliği de var manyak bir kulaklık

Ekler

• manyak bir sistem .png
    manyak bir sistem .png
    149.1 KB · Hit: 42

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
kendim bayadır bu corsair void rgb modelini kullanıyorum baya memnunum tavsiyemdir yazılımında ekran kartı ve işlemci sıcaklığından kasanda ana kartına bağlı fanların derecesini bile gösteriyor falan baya detaylı bir çok özelliği de var manyak bir kulaklık
Hocam RGB nin tek farkı RGB simi?

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
Sanırım Void Elite de karar kıldım. Bass kalitesinden pek emin olamadım yanlızca. Bassları Logitech G 230 gibi verse yeterde artar bana :D

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
Sanırım Void Elite de karar kıldım. Bass kalitesinden pek emin olamadım yanlızca. Bassları Logitech G 230 gibi verse yeterde artar bana :D
cloud 2 bence daha iyidir gerek müzik gerek bass gerek oyunda ses kasma bu arada 2 sini de kullanmış olarak söylüyorum sadece mikrofonu orta

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
cloud 2 bence daha iyidir gerek müzik gerek bass gerek oyunda ses kasma bu arada 2 sini de kullanmış olarak söylüyorum sadece mikrofonu orta
Aradaki 200 liraya değecek kadar iyi mi? hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,090
Üyeler
163,774
Son üye
godestguy