Neler Yeni

800 lira bütçeyle oyuncu kulaklığı önerisi?

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Sanırım Void Elite de karar kıldım. Bass kalitesinden pek emin olamadım yanlızca. Bassları Logitech G 230 gibi verse yeterde artar bana :D
bası gerçekten sağlam ben şahsen bana yeter ama ciddi anlamda Frekans Tepkisi : 20Hz - 30 kHz arası çoğu kulaktıkta bu aralık 20hz ile 20 khz arası oluyor sadece üst seviye kulaklıklarda bu aralık 20hz ile 40 khz arasında onlarda 3bin tl civarlarında ama inan bas konusunda da bu kulaklık hafife alıncak bir kulaklık değil hatta baya kaliteli bas konusunda

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
Aradaki 200 liraya değecek kadar iyi mi? hocam.
tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

bası gerçekten sağlam ben şahsen bana yeter ama ciddi anlamda Frekans Tepkisi : 20Hz - 30 kHz arası çoğu kulaktıkta bu aralık 20hz ile 20 khz arası oluyor sadece üst seviye kulaklıklarda bu aralık 20hz ile 40 khz arasında onlarda 3bin TL civarlarında ama inan bas konusunda da bu kulaklık hafife alıncak bir kulaklık değil hatta baya kaliteli bas konusunda

siz tam bir corsair fanboyusunuz yani kaliteli olanı değilde void elite aldırmak için elinden geleni yapıyorsun

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
bende kullandım ikisini de ve şöyle söyleyim cloud 2 en fazla 600 tl falandı şuan uçuyor 800 tl bandında olacak bir kulaklık değil kendisi burdan cloud 2 kötü demiyorum ama 200 tl fiyat farkına deymez kulaklık pedleri rahat ama deri aşırı terletiyor birde ses kasma falan daha iyi konusuda saçmalıktan ibaret ses kasma işi oynayarak gelişir ve gerçektende bu konuda deneyim kazanman gereklidir yoksa alam en iyi kulaklığı ben çok iyi ses kasam diyerekten o iş olmuyor ki bazı fps oyuncuları bile bunu ciddi anlamda iyi oynayan kişilerden bahsediyorum profesiyonelik seviyesini baz alaraktan diyorum kulak içi oyuncu kulaklıkları ile yapıyordu bu işi o yüzden bence sen void al pişman olmazsın

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
ama yinede sizin tercihiniz size kalmış bir şey ben sadece öneri yapıyorum sonuçta alacak olan sizsiniz

bende kullandım ikisini de ve şöyle söyleyim cloud 2 en fazla 600 TL falandı şuan uçuyor 800 TL bandında olacak bir kulaklık değil kendisi burdan cloud 2 kötü demiyorum ama 200 TL fiyat farkına deymez kulaklık pedleri rahat ama deri aşırı terletiyor birde ses kasma falan daha iyi konusuda saçmalıktan ibaret ses kasma işi oynayarak gelişir ve gerçektende bu konuda deneyim kazanman gereklidir yoksa alam en iyi kulaklığı ben çok iyi ses kasam diyerekten o iş olmuyor ki bazı fps oyuncuları bile bunu ciddi anlamda iyi oynayan kişilerden bahsediyorum profesiyonelik seviyesini baz alaraktan diyorum kulak içi oyuncu kulaklıkları ile yapıyordu bu işi o yüzden bence sen void al pişman olmazsın

bende kullandım ama hiç beğenmedim cloud 2 de aradaki farkı hissediyosun

bende kullandım ikisini de ve şöyle söyleyim cloud 2 en fazla 600 TL falandı şuan uçuyor 800 TL bandında olacak bir kulaklık değil kendisi burdan cloud 2 kötü demiyorum ama 200 TL fiyat farkına deymez kulaklık pedleri rahat ama deri aşırı terletiyor birde ses kasma falan daha iyi konusuda saçmalıktan ibaret ses kasma işi oynayarak gelişir ve gerçektende bu konuda deneyim kazanman gereklidir yoksa alam en iyi kulaklığı ben çok iyi ses kasam diyerekten o iş olmuyor ki bazı fps oyuncuları bile bunu ciddi anlamda iyi oynayan kişilerden bahsediyorum profesiyonelik seviyesini baz alaraktan diyorum kulak içi oyuncu kulaklıkları ile yapıyordu bu işi o yüzden bence sen void al pişman olmazsın
neyse bırakalım da arkadaş karar versin :D

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
tabii ki

siz tam bir corsair fanboyusunuz yani kaliteli olanı değilde void elite aldırmak için elinden geleni yapıyorsun
neeee fan boy olan sensin bence o kulaklığın ederi o kadar değil kulaklık kötü değil ama 800 tl gibi bir rakamı hakketmiyor ses kasma kişisel bir olaydır ve tecrübe ister yoksa her pahalı oyuncu kulaklıklığı olan en iyi sesi kasan kişi olurdu ve konfor bazında cloud iki ne kadar rahat olursa olsun hem tasarım hemde kulak pedleri açısından voidin yanından bile geçemez

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
neeee fan boy olan sensin bence o kulaklığın ederi o kadar değil kulaklık kötü değil ama 800 TL gibi bir rakamı hakketmiyor ses kasma kişisel bir olaydır ve tecrübe ister yoksa her pahalı oyuncu kulaklıklığı olan en iyi sesi kasan kişi olurdu ve konfor bazında cloud iki ne kadar rahat olursa olsun hem tasarım hemde kulak pedleri açısından voidin yanından bile geçemez
peki anlıyorum.

neeee fan boy olan sensin bence o kulaklığın ederi o kadar değil kulaklık kötü değil ama 800 TL gibi bir rakamı hakketmiyor ses kasma kişisel bir olaydır ve tecrübe ister yoksa her pahalı oyuncu kulaklıklığı olan en iyi sesi kasan kişi olurdu ve konfor bazında cloud iki ne kadar rahat olursa olsun hem tasarım hemde kulak pedleri açısından voidin yanından bile geçemez
hatta hyperx 100 tl bile etmez çok kalitesiz ya öff varya o yüzden e sporcular kullanıyo

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
peki anlıyorum.

hatta hyperx 100 TL bile etmez çok kalitesiz ya öff varya o yüzden e sporcular kullanıyo
genelde sponsorları hyperx olduğundan birde e sporcular demişken cs nin en iyisi denecek düzeyde oyunu oynayan e sporcu kulaklık olarak hangi markayı tercih edip kullanıyor acaba ama o da kesin cloud 2 kullanıyordur canım yoksa e sporcu nasıl olsun zaten senin dediğin mantıkla ilerlersek maharet kulaklıkta o zaman bende alayım cloud 2 bende e sporcu olayım bari 😂 ( cloud 2 800 tl etmez çünkü zamanında en fazla 600 tl ye satılıyordu o kulaklık 200 tl farkla cloud 2 almak ya enayilikten yada fan boylugun dibi olmaktan geçer )

Ekler

• xantares.jpg
    xantares.jpg
    41.4 KB · Hit: 43

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
Arkadaşlar artık fiyatlar eşit benim şansıma bir anda 200 lira zam geldi Void Elite ye :D

Beklemekte fayda var sanırım.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...krofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,4889209.html

evet bu güzel

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
genelde sponsorları hyperx olduğundan birde e sporcular demişken cs nin en iyisi denecek düzeyde oyunu oynayan e sporcu kulaklık olarak hangi markayı tercih edip kullanıyor acaba ama o da kesin cloud 2 kullanıyordur canım yoksa e sporcu nasıl olsun zaten senin dediğin mantıkla ilerlersek maharet kulaklıkta o zaman bende alayım cloud 2 bende e sporcu olayım bari 😂 ( cloud 2 800 TL etmez çünkü zamanında en fazla 600 TL ye satılıyordu o kulaklık 200 TL farkla cloud 2 almak ya enayilikten yada fan boylugun dibi olmaktan geçer )
anladım abi ben enayiyim yani anladım teşekkürler

Arkadaşlar artık fiyatlar eşit benim şansıma bir anda 200 lira zam geldi Void Elite ye :D

Beklemekte fayda var sanırım.

cloud alpha da iyidir

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
Hocam iyi bir ses kartına ihtiyaç vardı diye hatırlıyorum
bende biraz araştırınca öyle olduğunu öğrendim ya senin için 2 tane seçenek var aslında yani void elitede mesela şarkı dinliyosun pedler kumaş olduğundan dışarı fazla ses veriyor ya cloud 2 ya da void elite alabilirsin hangisi gözüne daha hoş durduysa alabilirsin

Hocam iyi bir ses kartına ihtiyaç vardı diye hatırlıyorum

ben tercihimi void eliteden kullandıydım iade ettim kulaklığı şu an cloud 2 kullanıyorum pişman değilim aradaki farkı hissediyosun gerçekten

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,070