Neler Yeni

800 lira bütçeyle oyuncu kulaklığı önerisi?

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Artık 200 300 liralık kulaklıklar alıp beğenmeyip satmaya çalışmaktan biraz sıkıldım açıkçası 😁 Artık 1 kulaklık alıp en azından 3 4 sene beni götürsün istiyorum. Rampage in kimi kulaklığının konforu iyi ses kalitesi kötü(Rampage Rogue)kimisinin ses kalitesi iyi konforu kötü(Rampage Comfort) insanların rahatça kullandığı birçok kulaklık benim kafamda ağrı ve baskı yapıyor. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. 😁
Fury x bakabilirsin. Hem wireless hem de mikrofon ve ses performansı açısından çoğu kulaklıktan iyi

mythrowib

80+ Silver
Artık 200 300 liralık kulaklıklar alıp beğenmeyip satmaya çalışmaktan biraz sıkıldım açıkçası 😁 Artık 1 kulaklık alıp en azından 3 4 sene beni götürsün istiyorum. Rampage in kimi kulaklığının konforu iyi ses kalitesi kötü(Rampage Rogue)kimisinin ses kalitesi iyi konforu kötü(Rampage Comfort) insanların rahatça kullandığı birçok kulaklık benim kafamda ağrı ve baskı yapıyor. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. 😁
fury x olabilir void elite de dip ses sorunu var diye biliyorum fury x daha mantıklı bence hem kablosuz

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
fury x olabilir void elite de dip ses sorunu var diye biliyorum fury x daha mantıklı bence hem kablosuz
Rampage i çok uzun süredir kullandığım için farklı bir markayı deneyimlemek istiyorum hocam. Şuan HyperX cloud 2 ye çok yakınım. Kutu içeriğinin zenginliği beni biraz cezbetti.

mythrowib

80+ Silver
Rampage i çok uzun süredir kullandığım için farklı bir markayı deneyimlemek istiyorum hocam. Şuan HyperX cloud 2 ye çok yakınım. Kutu içeriğinin zenginliği beni biraz cezbetti.
forumda in celemesi var cloud 2 de kullandım bu daha iyi dedi fury x için ama sen bilirsin yine keremcnzs 34 inceleme yapan.

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
bence en mantıklısı cloud 2 olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,075
Üyeler
163,770
Son üye
arrowsss
Top Bottom