qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,596
- Bütçe
- 8000
8 K monitör önerisi istiyorum. Ekranı canlı olsunü Ölü piksel olmasın 27 inç olacaksa 2K olsun.
Son düzenleme:
Reis önerebileceğim bir Monitör yok ama Konuyu yükselt var Yükselte bastığın zaman Öne çıkıyor böyle kimse mesajını görmez. Kolay gelsin saygılar![]()
Tamam biraz sabırlı ol acele etme bu konuda bir anda fikrin yada bütçen değişebilir.@Hami_Demirtr hakkım doldu.
4-5 K idi bütçem 8 yaptım zaten.Tamam biraz sabırlı ol acele etme bu konuda bir anda fikrin yada bütçen değişebilir.
Çok beğendim aklımın ucunda duracak teşekkür ederim. Ölü piksel çıkma ihtimali çokmu?![]()
MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ölü piksel tamamen şans işiÇok beğendim aklımın ucunda duracak teşekkür ederim. Ölü piksel çıkma ihtimali çokmu?
Şansıma güvenmiyorum haftalarca yeni monitör beklemek istemiyorum.Ölü piksel tamamen şans işi
Hocam marka model olarak güvenilir eğer ölü pixel çıkarsa iade edersiniz ve ayrıca idefixten almak yerine 50 tl fazla verip n11 veya 350 tl fazla verip hepsiburada dan almayı tercih ederdim şahsen ben. Çünkü onların iade sistemi vesaire daha güvenilir hızlı olduğunu düşünüyorumÇok beğendim aklımın ucunda duracak teşekkür ederim. Ölü piksel çıkma ihtimali çokmu?
Tamamdır teşekkürler.Hocam marka model olarak güvenilir eğer ölü pixel çıkarsa iade edersiniz ve ayrıca idefixten almak yerine 50 tl fazla verip n11 veya 300 tl fazla verip hepsiburada dan almayı tercih ederdim şahsen ben. Çünkü onların iade sistemi vesaire daha güvenilir hızlı olduğunu düşünüyorum
Rica ederim hocamTamamdır teşekkürler.