- Bütçe
- 5
Dell daha çekici geliyor ama msı 180hz ya da 1080p 27inç alıp dsr ile 2k açsam orjinal 2k ile farkı olur mu veya gaming gecesini beklesem mi
5060ti ve 7500f var dlss mfg falan 2k kaldırıcağnı düşünüyorumsisteminiz 2k oyunculuğun hakkından gelecek bir sistem ise 2k monitör almanız daha mantıklı
sadece 165 vs 180 olayındaki 15 hz farka da kafayı takmam
İkisininde gtg gecikmesi 1msikisi de guzel ama ben msi alirdim. onun kalitesine daha cok guveniyorum ve 0,5 ms 180 hz
Msi çöp.ikisi de guzel ama ben msi alirdim. onun kalitesine daha cok guveniyorum ve 0,5 ms 180 hz
Tamamdır teşekkürkerben 2k dan yana kullanırım tercihimi
1ms gtg değil.5060ti ve 7500f var dlss mfg falan 2k kaldırıcağnı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkisininde gtg gecikmesi 1ms
Üçüncü Bir Alternatif Olarak Bu Alınır .
Dell daha çekici geliyor ama msı 180hz ya da 1080p 27inç alıp dsr ile 2k açsam orjinal 2k ile farkı olur mu veya gaming gecesini beklesem mi
Hocam bu bütceyi aşıyorÜçüncü Bir Alternatif Olarak Bu Alınır .
![]()
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
ne anlama geliyor bu tablo1ms gtg değil.
Alıntıyı görüntüle
Gray to gray değerini ölçmüşler, yani griden griye geçiş. Markalar bunu kısaltarak gtg diye bahsediyor. Dell 7.74ms gtg çıkmış.Hocam bu bütceyi aşıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne anlama geliyor bu tablo