800TL Gaming Mouse önerisi

daha önce kullandınız mı, çünkü 3-4 tane inceleme videosu izledim hiçbirinde kötü bi yorum yapan görmedim
Kullandım. Daha detay için acılan postlara bakabilirsin technopat veya burada

Sensör Switch malzeme kalitesi berbat bir mouse. Öven kimseyi göremezsiniz. Legoya benziyor demissiniz de aeroxta her yerde görüp görebileceğiniz delikli mouselara benziyor:s
zaten delikli mouselar hep aynı tip başka bi modeli yok çoğunun ona kalırsa 3-4k lık mouselarda aynı görüntüye sahip zevk meselesi bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandım. Daha detay için acılan postlara bakabilirsin technopat veya burada
technopat çökmüş sanırım girmeyi denemiştim error verdi site

Aerox un yarı fiyatına Kailh gm switchli 3335 sensörlü rgb m820 varken aerox 3 ne bileyim.

zaten delikli mouselar hep aynı tip başka bi modeli yok çoğunun ona kalırsa 3-4k lık mouselarda aynı görüntüye sahip zevk meselesi bence

4klik hangi mouse ile aynı hocam ? 300 liralık ajazz aj358 ile aynı görüntüsü

Evet çöktü hocam.

Yine size kalmış siz kullanacaksınız ama ben hala aerox önermiyorum.

Aerox un yarı fiyatına Kailh gm switchli 3335 sensörlü rgb m820 varken aerox 3 ne bileyim.

4klik hangi mouse ile aynı hocam ? 300 liralık ajazz aj358 ile aynı görüntüsü
siz yanlış mouse'a bakıyosunuz bence hocam :D

siz yanlış mouse'a bakıyosunuz bence hocam :D
Ikisi de kötü olması dışında sorun yok. 4kya pwnage stormbreaker var indirimli şekilde bu hurdaları kim ne yapsın.

Yine size kalmış siz kullanacaksınız ama ben hala aerox önermiyorum.
neyse ya aldım zaten çoktan, beni 1 yıl en kötü idare etsin yeter, zaten bilgisayarı aşırı kullanmıyorum oynarsam max açık dünya oyunu falan oynarım fps oyunlarıyla aram yok bence çokta sorun yaratmaz ya, öneriler için teşekkür ederim yinede

neyse ya aldım zaten çoktan, beni 1 yıl en kötü idare etsin yeter, zaten bilgisayarı aşırı kullanmıyorum oynarsam max açık dünya oyunu falan oynarım fps oyunlarıyla aram yok bence çokta sorun yaratmaz ya, öneriler için teşekkür ederim yinede
Yine de berbat bir mouse olduğunu aklınızda bulundurun. Steelseries in en kötü mouselarından biri. Hala degistirmek icin sansiniz var.

@sc4rled siz Aerox 3 alın rahatınıza bakın. Bu gidişle size fare beğendiremeyeceğiz.

Yine de berbat bir mouse olduğunu aklınızda bulundurun. Steelseries in en kötü mouselarından biri. Hala degistirmek icin sansiniz var.
peki böyle birazda beni anlayaraktan 1k'ya görünüşü güzel, aerox 3 kadar kötü olmayan bir şeyler önerir misin iade edip onu alayım ne dersin

@sc4rled siz Aerox 3 alın rahatınıza bakın. Bu gidişle size fare beğendiremeyeceğiz.
estağfurullah hocam

Sade istemiyorsunuz darmoshark m3 n3 beğenmediğiniz. Attackshark x3 ve ajazz aj199 ile aj139 kalıyor üst düzey olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri