FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
- Reaksiyon skoru
- 17,575
O zaman senin konuları konu dışına alalım reis?reis az dur bakayım mesaj birikmesin esprileri diğer taraflara doğru
O zaman senin konuları konu dışına alalım reis?reis az dur bakayım mesaj birikmesin esprileri diğer taraflara doğru
hocam kaliteli olsun yetrGerek yok 750’ye onun 750 istemesi 750 önermen gerektiği anlamına gelmez 750W çeken sistem kurmak imkiansız 1 den fazla ekran kartı olmadığı sürece
Corr reactor 750w alın.reis az dur bakayım mesaj birikmesin esprileri diğer taraflara doğru
3-3090 v-vra.Gerek yok 750’ye onun 750 istemesi 750 önermen gerektiği anlamına gelmez 750W çeken sistem kurmak imkiansız 1 den fazla ekran kartı olmadığı sürece
fiyatı ne kadar civarı bulamadım daCorr reactor 750w alın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3-3090 v-vra.
XPG Core Reactor 650 alın kesinlikehocam kaliteli olsun yetr
950.fiyatı ne kadar civarı bulamadım da
Akakçeden bakın.fiyatı ne kadar civarı bulamadım da
Az almış 2-3 adet daha alsın.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hmm... aldım derken sepete ekledim demek istedim hocam bu kadar işsiz olmayın =D
ha şöyle gereksiz gerginlik yaratacak bir durum 3 tane psu almam sizi neden bu kadar rahatsız etti kötü niyetle yazmıyorumPeki.
Beni rahatsız etmedi.ha şöyle gereksiz gerginlik yaratacak bir durum 3 tane psu almam sizi neden bu kadar rahatsız etti kötü niyetle yazmıyorum
ha şöyle gereksiz gerginlik yaratacak bir durum 3 tane psu almam sizi neden bu kadar rahatsız etti kötü niyetle yazmıyorum
aldım derken sepete ekledim demek istedim hocam bu kadar işsiz olmayın =D
bak açıklıyorum sana hala uzatıyorsun sepete ekledim diyorum tam alacam başka biri alma kalitesiz diyor ondan direk aldım yazıyorum ki yazmasın diyeBeni rahatsız etmedi.
Kendinle çelişiyorsun bu arada bir dediğin bir dediğini tutmuyor.