K1dot
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,035
Sen bir kasa atmışsin abi onun muhabbetiKonu ne okudum anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha doğrusu sen arkadaş atmışsin
Sen bir kasa atmışsin abi onun muhabbetiKonu ne okudum anlamadım
D510A kasasini diyorKonu ne okudum anlamadım
bune hocam olur mu bu hicMonitör olarak bunu alıcam tavsiyesi olan varmı
![]()
ASUS TUF Gaming VG279Q3A-W 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync FHD IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF Gaming VG279Q3A-W 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync FHD IPS Beyaz Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG279Q3A-W ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Eyvallahbune hocam olur mu bu hic
ya da
Hangisini alayımbune hocam olur mu bu hic
ya da
tercihine bağlı, konu vardı bununla ilgili atiyorum simdiEyvallah
Hangisini alayım
Bunu alıcamtercihine bağlı, konu vardı bununla ilgili atiyorum simdi
27 inç versiyonu alacağım alırsam aklıma takılan konu şu alabiliceğim iyi ips ler 14-15k bandına var ama g65b de 11-10k bandında bu yüzden kafamı biraz kurcalıyor iyi HDR denemeyimi ve va panelden gelen daha iyi siyahlar mı yoksa ips panel bir monitör mü diye g65b çekip yanına 2tb da ssd alabilirim yani mesela sizce hangisi daha mantıklı Tuf ve lg nin bir monitörü var aklımda o var
Maus olarak bunu seçtimtercihine bağlı, konu vardı bununla ilgili atiyorum simdi
27 inç versiyonu alacağım alırsam aklıma takılan konu şu alabiliceğim iyi ips ler 14-15k bandına var ama g65b de 11-10k bandında bu yüzden kafamı biraz kurcalıyor iyi HDR denemeyimi ve va panelden gelen daha iyi siyahlar mı yoksa ips panel bir monitör mü diye g65b çekip yanına 2tb da ssd alabilirim yani mesela sizce hangisi daha mantıklı Tuf ve lg nin bir monitörü var aklımda o var
onlar hakkinda bilgim yok hocam konu acman en iyisiMaus olarak bunu seçtim
Attack Shark R5 Ultra Carbon Fiber 8K Kablosuz Gaming Mouse
Klavye seçemedim bana %60 klavye önerebilir misiniz ve bu maus ile aynı fiyat daha iyi bir maus varmıdır
Rengi siyah olmasın yeter gri veya beyaz