Antonio Montana
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 332
Diyelim ki sayısalda 2k yaptım. Diploma notum 83. Kaç bin geriye atar tahmini bilen kişiler var mı?
Açık konuşmak gerekirse itü uçak müh istiyorum. 83 obp ile sence kaç sıralama yapmalıyım?
ilk 1k felan yapman gerek, 1k yapana sormak gerek nasıl yaptığını ama muhtemelen hiçbir eksiklikleri yoktur. çok zor bi hedef kolay gelsinAçık konuşmak gerekirse itü uçak müh istiyorum. 83 obp ile sence kaç sıralama yapmalıyım?
Mezuna bıraktım. Bu yıl 180k yaptım fakat doğru dürüst çalışamadım. Her dersten ufak ufak temelim var. Matematiğim iyi. Önerilerin nedir?
İlk 800 yapıp 2.5k ya atması üzer ya. Keşke lisedeyken obp nin farkına varsaymışım. Ayrıca obp nin haksızlık olduğunu da düşünüyorum. Özel okula giden adamın notları şişiyor.2025 yılı için ham da ilk 800 e girersen 83 obp yerleştirme 2230 un içinde olur girersin
obpye düzenleme gelmesi lazım hoca gıcıklık yapıyor sözlü vermiyor olan bize oluyor özele giden parayla not alıyor resmen bi güncelleme gelmesi lazım ama olan oldu bize artıkİlk 800 yapıp 2.5k ya atması üzer ya. Keşke lisedeyken obp nin farkına varsaymışım. Ayrıca obp nin haksızlık olduğunu da düşünüyorum. Özel okula giden adamın notları şişiyor.
Hayırlısı olsun diyelim.
94 obp 24'te 4 binden 4.5k ya attı belki tahmini bir şey oluşturması açısından söyleyeyim.İlk 800 yapıp 2.5k ya atması üzer ya. Keşke lisedeyken obp nin farkına varsaymışım. Ayrıca obp nin haksızlık olduğunu da düşünüyorum. Özel okula giden adamın notları şişiyor.
Hayırlısı olsun diyelim.
min 1k lazım hamdaAçık konuşmak gerekirse itü uçak müh istiyorum. 83 obp ile sence kaç sıralama yapmalıyım?
Mezuna bıraktım. Bu yıl 180k yaptım fakat doğru dürüst çalışamadım. Her dersten ufak ufak temelim var. Matematiğim iyi. Önerilerin nedir?