Hocam PSU değişim talebi kabul oldu Asus rog strix 850 platinium ile değişim yapacaklarını söylediler aynı model olmadığı için fiyat farkı çıktı ödedim ürünü bana gönderecekler bekliyorum,
aynısı arkadaşın başına geldi elektrik hattından dolayı psu yandı elektrikler geri geldi psu çalışıyordu fakat içindeki kapasitörlerden 3 tanesine zarar gelmiş (götürdüğü elektrikçi demiş)
Size de çok geçmiş olsun gerçekten dikkat etmek gerek bu tür durumlarda akım koruma şart ayrıca PSU içinde zarar varsa kesinlikle kullanmayın sistemde daha fazla zarar verebilir, garantisi varsa gönderin yoksa ya tamı ettirin yada sıfır ürün alın derim .
Usta o nasıl bir elektrik sorunu ise ROG psu bile patlamış akım korumalı priz önemli Garanti kapsamında değil diye biliyorum elektrik kesintisi falan sisteme zarar gelmiş olabilir kullanmadığında fişten çekmek önemli elektrik firmasına dava açabilirsin söke söke öderler bunun gibi başka bir olay yaşadıysan bir usta ile prizi değiştir o taraflardaki elektriği bi kontrol ettir geçmiş olsun
Maalesef hocam Asus rog stirix hemde fena bir patlama ben psu nun bu şekilde patladığını ilk defa görüyorum içi tamamen gitmiş olmalı ki etrafa çok kötü bir koku yayıldı, ayrıca garanti den değişim yaptılar göndermelerini bekliyorum şuan, elektirik firmasına dava açmam için elimde bir kanıt olmalı o an sabahın 9 oruç ayında fişi direkt çektim yoksa video vs alsaydın o panikle alev almasından korktum ben, neyseki sistemde sorun yoktu sonradan kontrol ettim bir arkadaş sayesinde şuan yeni psu nun gelmesini bekliyorum artık
para iadesi alma ürün degisimi iste arastır thh ye basvur para iadesinde israr ederlerse hakkını ara
Para iadesi almadım fakat aynı ürün yoktu üst model teklif ettiler fiyat farkı çıktı mecbur kabul ettim yoksa zarar ederdim zaten o aradaki fiyatı ödedim bekliyorum göndermelerini ürün elime geçince artık daha dikkatli davranırım önceliğim akım korumalı priz sonra da sürekli fişi çekmek olacak asla fişte bırakmayacağım.