Neler Yeni

850watt 80 Gold Asus rog strix patladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Sonsuz evren
Geçmiş olsun , sisteme bir zarar gelmemesi büyük teselli.
Kesinlikle öyle her halükarda büyük bir zarardan kurtulmuş oldum
En kötü senaryo şuan psu para iadesi yapmaları olur o zaman yeni bir psu alırım

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar sistemi test etme şansım oldu bugün bir arkadas PSU getirdi ve sistem sorunsuz çalıştı hiçbir sıkıntısı yoktu, şuan psu nun garantiden değişimini bekliyorum Penta ile iletişime geçtim bana 20 iş gününe kadar en geç sizlere dönüş yapacağız ve işlem sonlanacak dedi bekliyorum şuan
Dediğim gibi oldu geçmiş olsun .

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Ramazan
Kesinlikle öyle her halükarda büyük bir zarardan kurtulmuş oldum
En kötü senaryo şuan psu para iadesi yapmaları olur o zaman yeni bir psu alırım
para iadesi alma ürün degisimi iste arastır thh ye basvur para iadesinde israr ederlerse hakkını ara

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Ege
aynısı arkadaşın başına geldi elektrik hattından dolayı psu yandı elektrikler geri geldi psu çalışıyordu fakat içindeki kapasitörlerden 3 tanesine zarar gelmiş (götürdüğü elektrikçi demiş)

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
Usta o nasıl bir elektrik sorunu ise ROG psu bile patlamış akım korumalı priz önemli Garanti kapsamında değil diye biliyorum elektrik kesintisi falan sisteme zarar gelmiş olabilir kullanmadığında fişten çekmek önemli elektrik firmasına dava açabilirsin söke söke öderler bunun gibi başka bir olay yaşadıysan bir usta ile prizi değiştir o taraflardaki elektriği bi kontrol ettir geçmiş olsun

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Ege
aynısı arkadaşın başına geldi elektrik hattından dolayı psu yandı elektrikler geri geldi psu çalışıyordu fakat içindeki kapasitörlerden 3 tanesine zarar gelmiş (götürdüğü elektrikçi demiş)
corsair rm850e marka psu

Şarteli kapatmanın önemi işte geçmiş olsun
Herkese merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere Asus rog strix 850 watt 80 Gold tam modüler psum bu sabah elektirik git gelden patladı garantim var ve gonderdim fakat elimde bir PSU olmadığı için test etme şansım olmadı sistemin i513600kf MSI rtx 3080 Asus rog strix b660 a wifi anakart, PSU çok kötü ses ve koku çıkartarak patladı şöyle bir şey var bilgisayar açık değilken bu oldu yani fiş prizdeyken ama bilgisayar kapalı uykudan uyandım, asla anlam veremedigim bir şey bilgisayar kapalı tamam PSU güç çekiyor ama diğer bileşenlere bir şey olmuş mudur? Bilgisayar elektirik gidip gelince kapalıydı kesinlikle açık değildi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Sonsuz evren
Hocam PSU değişim talebi kabul oldu Asus rog strix 850 platinium ile değişim yapacaklarını söylediler aynı model olmadığı için fiyat farkı çıktı ödedim ürünü bana gönderecekler bekliyorum,
Size de çok geçmiş olsun gerçekten dikkat etmek gerek bu tür durumlarda akım koruma şart ayrıca PSU içinde zarar varsa kesinlikle kullanmayın sistemde daha fazla zarar verebilir, garantisi varsa gönderin yoksa ya tamı ettirin yada sıfır ürün alın derim .
Usta o nasıl bir elektrik sorunu ise ROG psu bile patlamış akım korumalı priz önemli Garanti kapsamında değil diye biliyorum elektrik kesintisi falan sisteme zarar gelmiş olabilir kullanmadığında fişten çekmek önemli elektrik firmasına dava açabilirsin söke söke öderler bunun gibi başka bir olay yaşadıysan bir usta ile prizi değiştir o taraflardaki elektriği bi kontrol ettir geçmiş olsun
Maalesef hocam Asus rog stirix hemde fena bir patlama ben psu nun bu şekilde patladığını ilk defa görüyorum içi tamamen gitmiş olmalı ki etrafa çok kötü bir koku yayıldı, ayrıca garanti den değişim yaptılar göndermelerini bekliyorum şuan, elektirik firmasına dava açmam için elimde bir kanıt olmalı o an sabahın 9 oruç ayında fişi direkt çektim yoksa video vs alsaydın o panikle alev almasından korktum ben, neyseki sistemde sorun yoktu sonradan kontrol ettim bir arkadaş sayesinde şuan yeni psu nun gelmesini bekliyorum artık
para iadesi alma ürün degisimi iste arastır thh ye basvur para iadesinde israr ederlerse hakkını ara
Para iadesi almadım fakat aynı ürün yoktu üst model teklif ettiler fiyat farkı çıktı mecbur kabul ettim yoksa zarar ederdim zaten o aradaki fiyatı ödedim bekliyorum göndermelerini ürün elime geçince artık daha dikkatli davranırım önceliğim akım korumalı priz sonra da sürekli fişi çekmek olacak asla fişte bırakmayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,326
Üyeler
171,553
Son üye
yagmacigandal.
Top Bottom