ya tiggo 8 pro yu görünce ilk başta telefon modeli sandım ne alaka fordla diyorum

kullanıcıları çok memnun fiyatı da özelliklerine göre iyi ama uzun süredir kullanan insanlarla konuşman lazım. kronik sorunu yedek parçası yakıt durumu vs. önemli. forda gelecek olursak ben bu kadar overrated bir otomobil markası görmedim. tr haricinde markanın binek otomobillerinin yüzüne bakan yok. bende önceden 2018 titanium+ c max vardı bu kadar hantal konforsuz ve mühendislik faciası bir araba daha görmedim. arka koltukları güzeldi sadece. 2018 model bir arabanın torpidosunda veya vitesin oralarda bi yerde telefon koymak için bi platform olmaz mı ya yok aga telefonu yan koltuğa koyuyodum. o çok övülen yol tutuşu da tamamen fıs. ford iyi yol tutuyo diyenler hayatında gerçekten yol tutan bir arabaya binmiş olamaz, binse öyle bi yorum yapamaz. askerde de bol bol transit custom ve courrier kullandım. 2200cc 210 beygir otomatik vites transit custom un şu an kullandığım 2000cc 165 beygir manuel renault rafficten nasıl daha hantal olduğunu hala çözebilmiş değilim. önceden tır şoförlüğü yaptığım için ford trucks llarla başımdan geçenleri de burada anlatmak isterdim ancak kimsenin okuyacak vakti yoktur. kısacası hayatım boyunca ford arabası almam daha, kapımdan uzak olsun. cherry bilmiyorum ama, hiç binmedim