.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şehir içi 10un üstüne çıkabileceğini düşünüyorum rahatlıkla. Hele birde istanbulda yaşıyorsanız. Ama yakıtı çok takmam diyorsanız araç olarak gayet güzel bir araç. Kullanmadım ama yan koltukta verdiği hissiyat gayet güzeldi.
Şehir içi maksimum 8 yaktı bizde mersinde hiç trafik yok ondan kaynaklıda bir fark vardır

Çok yakıyor diyenleri anlamıyorum 180 beygir 7 kişilik suv kaç yakmalı meesela size göre?
Akrabamda c5 aircross 1.6 benzinli var ve ort. 8.5-9 yakıyor. Eğer burada dedikleri gibi 9 civarı yakıyorsa çok normal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada faklı markalardan araç önerilerine de açığım.

Akrabanda c5 aircross 1.6 benzinli var ve ort. 8.5-9 yakıyor. Eğer burada dedikleri gibi 9 civarı yakıyorsa çok normal.

Bu arada faklı markalardan araç önerilerine de açığım.
Seat Ateca düşünülebilir belki. Suv araç alıcak olsam bakıcağım modellerdendir.

Bende de 2017 kasası var benim de aklımda tiggo 8 pro ya geçmek vardı. Zam gelmezse ssangyong torres evx de güzel.

Çok yakıyor diyenleri anlamıyorum 180 beygir 7 kişilik suv kaç yakmalı meesela size göre?
8-10Lt ama 12Lt yakmamalı. Motor bloğu eski.

Seat Ateca düşünülebilir belki. Suv araç alıcak olsam bakıcağım modellerdendir.
Radarımda olan bir araçtı, hatta geçen sene geçmeyi düşünüyordum ancak kuga kadar konforlu olmasığı için geçmedim. Şu an iyiki de geçmedim diyorum çünkü vw seat markasını kapatacakmış.

Bende de 2017 kasası var benim de aklımda tiggo 8 pro ya geçmek vardı. Zam gelmezse ssangyong torres evx de güzel.

8-10Lt ama 12Lt yakmamalı. Motor bloğu eski.
Tores güzel araç ancak 2.4 milyona kodiaq veya bütçeyi biraz daha zorlayıp sorento almak daha mantıklı bence.

Austral düşündünüz mü?

2018 yılında titanyum paket Kuga almıştım. Konforundan sürüşünden vs. çok memnunum ama artık daha yeni bir araca binmek istiyorum. Malum araçlar aşırı pahalı ve benzer sınıf bi araba almak istediğimde en az 1.6 mn. ödemem gerekiyor ancak bu araçlar şu an kullandığım araca göre çok boş, dolularını almak istersem de iki milyonun üzerine çıkmam gerekiyor. Diğer markalarım boş paket SUV fiyatına Chery'nin en büyük ve en dolu aracını alabiliyorum. Sizce geçmeye değer mi yoksa bütçeyi biraz daha mı zorlamam daha iyi olur. Özellikle Chery kullanıcıları yardımcı olursa sevinirim.
cupra formentora ne dersiniz ?

ya tiggo 8 pro yu görünce ilk başta telefon modeli sandım ne alaka fordla diyorum :D kullanıcıları çok memnun fiyatı da özelliklerine göre iyi ama uzun süredir kullanan insanlarla konuşman lazım. kronik sorunu yedek parçası yakıt durumu vs. önemli. forda gelecek olursak ben bu kadar overrated bir otomobil markası görmedim. tr haricinde markanın binek otomobillerinin yüzüne bakan yok. bende önceden 2018 titanium+ c max vardı bu kadar hantal konforsuz ve mühendislik faciası bir araba daha görmedim. arka koltukları güzeldi sadece. 2018 model bir arabanın torpidosunda veya vitesin oralarda bi yerde telefon koymak için bi platform olmaz mı ya yok aga telefonu yan koltuğa koyuyodum. o çok övülen yol tutuşu da tamamen fıs. ford iyi yol tutuyo diyenler hayatında gerçekten yol tutan bir arabaya binmiş olamaz, binse öyle bi yorum yapamaz. askerde de bol bol transit custom ve courrier kullandım. 2200cc 210 beygir otomatik vites transit custom un şu an kullandığım 2000cc 165 beygir manuel renault rafficten nasıl daha hantal olduğunu hala çözebilmiş değilim. önceden tır şoförlüğü yaptığım için ford trucks llarla başımdan geçenleri de burada anlatmak isterdim ancak kimsenin okuyacak vakti yoktur. kısacası hayatım boyunca ford arabası almam daha, kapımdan uzak olsun. cherry bilmiyorum ama, hiç binmedim

Austral düşündünüz mü?
Kesinlikle düşünmedim bana göre renault dacia ve fiat alınmaz. Bu markalarım birçok modeline bindim ancak hepside çok kalitesiz araçlardı.

cupra formentora ne dersiniz ?
Eğer 1.6 milyona bulabilirsem eengelli indirimiyle alacağım, cupra limit üstü kalıyor.

Kesinlikle düşünmedim bana göre renault dacia ve fiat alınmaz. Bu markalarım birçok modeline bindim ancak hepside çok kalitesiz araçlardı.

Eğer 1.6 milyona bulabilirsem eengelli indirimiyle alacağım, cupra limit üstü kalıyor.
Siz bence bir alman arabası alın

Radarımda olan bir araçtı, hatta geçen sene geçmeyi düşünüyordum ancak kuga kadar konforlu olmasığı için geçmedim. Şu an iyiki de geçmedim diyorum çünkü vw seat markasını kapatacakmış.
Önüne arkasına Cupra logosu koyarız :D . Skoda Karoq veya Tiguan alınabilir. Biraz bütçenizi aşıyor ama çıkabilirsiniz diye düşünüyorum. Bana göre bizim ülkede en mantıklı araba Alman'dır.

2018 kuga varsa elinizde satıp formentora geçebilirsiniz bence

renault australe binmediğinizi düşünüyorum araç renault değil çünkü 2023 de çığır açtıllar bir gidip deneyin bence

ya tiggo 8 pro yu görünce ilk başta telefon modeli sandım ne alaka fordla diyorum :D kullanıcıları çok memnun fiyatı da özelliklerine göre iyi ama uzun süredir kullanan insanlarla konuşman lazım. kronik sorunu yedek parçası yakıt durumu vs. önemli. forda gelecek olursak ben bu kadar overrated bir otomobil markası görmedim. tr haricinde markanın binek otomobillerinin yüzüne bakan yok. bende önceden 2018 titanium+ c max vardı bu kadar hantal konforsuz ve mühendislik faciası bir araba daha görmedim. arka koltukları güzeldi sadece. 2018 model bir arabanın torpidosunda veya vitesin oralarda bi yerde telefon koymak için bi platform olmaz mı ya yok aga telefonu yan koltuğa koyuyodum. o çok övülen yol tutuşu da tamamen fıs. ford iyi yol tutuyo diyenler hayatında gerçekten yol tutan bir arabaya binmiş olamaz, binse öyle bi yorum yapamaz. askerde de bol bol transit custom ve courrier kullandım. 2200cc 210 beygir otomatik vites transit custom un şu an kullandığım 2000cc 165 beygir manuel renault rafficten nasıl daha hantal olduğunu hala çözebilmiş değilim. önceden tır şoförlüğü yaptığım için ford trucks llarla başımdan geçenleri de burada anlatmak isterdim ancak kimsenin okuyacak vakti yoktur. kısacası hayatım boyunca ford arabası almam daha, kapımdan uzak olsun. cherry bilmiyorum ama, hiç binmedim
Verdiğiniz bilgier için teşekürler. Bende kuga dan önce c-max kullandım ve dediğiniz sorunlar vardı ancak kuganın konforu ve yol tutusu bana göre sınıfının üzerinde. hatta sportage, tuscon ve c5 e göre bu konularda çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

2018 kuga varsa elinizde satıp formentora geçebilirsiniz bence

renault australe binmediğinizi düşünüyorum araç renault değil çünkü 2023 de çığır açtıllar bir gidip deneyin bence
Binmedim ancak renault un diğer araçlarından sonra logosunu görmek bile beni rehatsız ediyor.

Önüne arkasına Cupra logosu koyarız :D . Skoda Karoq veya Tiguan alınabilir. Biraz bütçenizi aşıyor ama çıkabilirsiniz diye düşünüyorum. Bana göre bizim ülkede en mantıklı araba Alman'dır.
Tiguanı bende isterdim hatta o paraya yeni kuga veya kodiaq alırdım ancak engelli indirmiyle alacağım ve 1.6 milyon limit var. Alacağım arabayım 2. araç olarak alıyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri