87 DERECE EKRAN KARTI NORMALMİ;??

hocam daha 2 günlük sistem aceba benmi bi ayarlarını bozdum anlamıyorum şuan hiç bişey
montajı nasıl yaptın, kasa fanlarının yönü doğru mu? işlemci fanın kule tipi mi ? kasa ITX mi ATX mi,
edit:
kasanı şimdi gördüm yapabileceğin şeyler şu GPUnun hemen altına koyduğun fan çok yakın mesafede fanların dönüşünü etkiliyor onu bi kaldır daha da sorun devam ediyorsa kasayı değiştirip alt kısmı boş/fan yuvası olan alttan hava alabilen PSUnun arka/yan tarafa yerleştirildiği bir kasa almak,
ikinci olarak anakart ITX gibi gördüm, ATX anakarta geçersen CPU sıcaklığı da bi tık düşecektir diye düşünüyorum,
üçüncüsü PSU marka modeli ne

Son düzenleme:
knk bu ekran kartı ne böyle gemi gibi
Kart 3 slot, vallahi dev gibi kart :D ayrıca çok sessiz çalışıyor.
bıradır ekran kartını trafodanmı besliyon kaç pinli o kart :D
2 pin takılı ama PCI-E kablolarım tek kablodan 2 pin çıkarttığı için mecbur bu şekilde gözüküyor :D. Güçlü GPU'lar için tek kablodan 2 pin vermenin sağlıklı olmadığı için bu şekilde devam.

7800xt nitro ile 2k ultrada hiçbir oyunda 68 dereceyi görmedim . Hayırdır bu yeni modeller geriye mi gidiyor. Sanki gigabyte eagle O.C 980 ti bunlar mübarek. Çok yüksek değerler.

2 pin takılı ama PCI-E kablolarım tek kablodan 2 pin çıkarttığı için mecbur bu şekilde gözüküyor :D. Güçlü GPU'lar için tek kablodan 2 pin vermenin sağlıklı olmadığı için bu şekilde devam.
tamamdır şimdi oldu değilse o 4 kablo şaşırtıyor insanı :D bende de 5070 var pinler yeni nesil o yüzden bende 2x 8 pini kartın yanında gelen dönüştürücüyle kullanıyorum ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama yapacak bişey yok

Yukarıdaki 2 fanı sök yalnızca arka soldaki egzoz olarak kalsın. O 2 tane fanı kasanın yan tarafına tak en alt ve ortaya hava alacak şekilde. Ekran kartının altındaki fanı da buraya takabilirsin.
Kartı undervolt yap, Voltaj ofseti -80mV, Bellek zaman ayarı Hızlı Zamanlama, Max Bellek Frekansı 2700Mhz. Güç limiti -20. Bende sapphire pulse 9070 xt var bu ayarlarda aldığımdan beri çökme olmadan kullanıyorum. Oyunlarda 45-55 derece arası sıcaklık oluyor.
Kule tipi işlemci soğutucunun kötü yanı bu işte, kasana giren tüm serin havayı vakumluyor.

montajı nasıl yaptın, kasa fanlarının yönü doğru mu? işlemci fanın kule tipi mi ? kasa ITX mi ATX mi,
edit:
kasanı şimdi gördüm yapabileceğin şeyler şu GPUnun hemen altına koyduğun fan çok yakın mesafede fanların dönüşünü etkiliyor onu bi kaldır daha da sorun devam ediyorsa kasayı değiştirip alt kısmı boş/fan yuvası olan alttan hava alabilen PSUnun arka/yan tarafa yerleştirildiği bir kasa almak,
ikinci olarak anakart ITX gibi gördüm, ATX anakarta geçersen CPU sıcaklığı da bi tık düşecektir diye düşünüyorum,
üçüncüsü PSU marka modeli ne
hocam anakart b650m r micro-atx anakart. psu markası bitfenix bpab 750w güç kaynağı.gpu nun altında fan yok sadece güç kaynağının fanı varsa vardır

Benim gözüm yanlis mi görüyor GPUnun ortasında Power kablosunun ardından gözüküyor ortada 12cm bir fan var nasıl yok dedin buna
Eksik bir şey söylemedim, oradaki fan da içe üfleyecek şekilde konumlu. 1 arka 3 üst 1 alt 3 ön toplam 8 fan var.

Eksik bir şey söylemedim, oradaki fan da içe üfleyecek şekilde konumlu. 1 arka 3 üst 1 alt 3 ön toplam 8 fan var.
Ben bunu konu sahibinin kasası sandım o fan gpu fanllarına ters yöne hava iter döndürmez diye düşündüm çok yakın konumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri