RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,853
Aşağı yukarı aynıydıAsus orime hali varmı tuf halleri böyleyse benimki normaldir demek
Aşağı yukarı aynıydıAsus orime hali varmı tuf halleri böyleyse benimki normaldir demek
hocam bilgisayar ara sıra takılıyor bir anda sonra daha gelmiyor napmam lazımAşağı yukarı aynıydı
hocam hotspot kısımları kaç dereceMuhtemelen size hatalı bir ürün denk geldi. Yeni aldıysanız yenisi ile değiştirmeyi talep edin, yeni değil ise garantiye gönderin. RX 9070XT Pulse kullanıyorum mesela en fazla 56 derecelerde takılıyor. Genel olarak 9000 serisi serin çalışıyor.
Oda sıcaklığı 27 derece, kasamın sirkülasyonu iyi fakat biraz kapalı alanda olduğu için ekstra sıcaklığa etki ediyor.hocam hotspot kısımları kaç derece
Hocam benim sıcaklıklarda aynı böyle 2-3 sekme önce atmıştım herhaldeOda sıcaklığı 27 derece, kasamın sirkülasyonu iyi fakat biraz kapalı alanda olduğu için ekstra sıcaklığa etki ediyor.Alıntıyı görüntüle
Kasan nedirOda sıcaklığı 27 derece, kasamın sirkülasyonu iyi fakat biraz kapalı alanda olduğu için ekstra sıcaklığa etki ediyor.Alıntıyı görüntüle
Zoko Amiral DK431, 4 egzoz(NZXT F120Q Case Version), 4 içeri çekecek şekilde konumlanmış fan ile kullanıyorum.Kasan nedir
Knk benim kasada üst cam ve kasanın ütü acayip sıcak oluyor sıcak havayı atamıyor olabilirmi sende mesela egzoz fan var üstte tam yükte denermisin sendede böylemiZoko Amiral DK431, 4 egzoz(NZXT F120Q Case Version), 4 içeri çekecek şekilde konumlanmış fan ile kullanıyorum.Alıntıyı görüntüle
Önde 3 arkada 1 egzoz varKnk benim kasada üst cam ve kasanın ütü acayip sıcak oluyor sıcak havayı atamıyor olabilirmi sende mesela egzoz fan var üstte tam yükte denermisin sendede böylemi
Üstten sıcak havayı rahat bir şekilde hissedebiliyorum. Fanlar zaten olması gerektiği gibi nötr basınç dizilimine sahip.Knk benim kasada üst cam ve kasanın ütü acayip sıcak oluyor sıcak havayı atamıyor olabilirmi sende mesela egzoz fan var üstte tam yükte denermisin sendede böylemi
Üste egzoz fan eklesem düşermi dereceÜstten sıcak havayı rahat bir şekilde hissedebiliyorum. Fanlar zaten olması gerektiği gibi nötr basınç dizilimine sahip.
Önde üç tane olmasındansa 2 egzoz 2 içeri çekecek şekilde konumlandırırdım ben. Çünkü hava üst tarafta çok birikiyor.Üste egzoz fan eklesem düşermi derece
Aynı durumu 4060 ta yaşadım senlik bir şey yok oyun ayarlarını değiştirdim ve bi anda PC kapandı ısınınca otomatik kapatıyor sorun bu 3 bileşende 1.ekran kartı 2.psu 3.anakart 4 kere servise yolladım en son iade ettim iller bir hata geçmiş olsun ekran kartını iade et yenisi al edemiyorsam değişim sağla aynı şekilde diğer söyülediğim parçalarında iade edemedim ve garantiye gittiyse ve hata sürekli tekrarlanıyor da 2. De iade hakkın oluşur iade almayız süresi geçti diyemezler sürekli arıza veren ayıplı malı 6 ay içerisinde iade hakkın vardır bunu belirterek iade edebilirsin yaşadım bu durumu çok sıkıntılı geçmiş olsunAlıntıyı görüntüle
5 DAKİKA İÇİNDE SİSTEM KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR ANLAMADIM SICAKLIK YÜKSEK DİYEMİ YOKSA BAŞKA BİŞEYMİ