pil deişmeli benceLETGODA AZ ÖNCE BULDUM KUTULU FATURALI PİL 87 64 GB DAHA ARKA VE ÖNÜNDEKİ JELATİNİ ÜZERİNDE GARANTİSİ YENİ BİTMİŞ AKSESUARLAR TAM Alınır mı? SİZCE ÇİZİKSİZ
ALINIR KAÇIRMALETGODA AZ ÖNCE BULDUM KUTULU FATURALI PİL 87 64 GB DAHA ARKA VE ÖNÜNDEKİ JELATİNİ ÜZERİNDE GARANTİSİ YENİ BİTMİŞ AKSESUARLAR TAM Alınır mı? SİZCE ÇİZİKSİZ
KNKİ ŞİMDİ ARADIM ADAMI TELEFON GARANTİNNİN BİTİMİNE 1 HAFTA KALA AHİZEDEN SES GELMEMESİNDEN DOALYI SERVİSE GİTMİŞ KASA VS DEĞİŞMİŞ EKRA NDEĞİŞMİŞ DEĞİŞİM KAĞIDI VS VAR. TRUE TONE AKTİF. YENİ TAKİLAN PARÇALARININDA 6 AY GARARNTİSİ VARMI Ş Alınır mı?True Tone dikkat et, ekran değişimi açısından. Onun dışında çok uygun fiyat zaten şüphelendim
Yeni takılan parçaya garanti verilmez, bir yerde yanlışlık var.KNKİ ŞİMDİ ARADIM ADAMI TELEFON GARANTİNNİN BİTİMİNE 1 HAFTA KALA AHİZEDEN SES GELMEMESİNDEN DOALYI SERVİSE GİTMİŞ KASA VS DEĞİŞMİŞ EKRA NDEĞİŞMİŞ DEĞİŞİM KAĞIDI VS VAR. TRUE TONE AKTİF. YENİ TAKİLAN PARÇALARININDA 6 AY GARARNTİSİ VARMI Ş Alınır mı?
şu capsi kapat kanka geriliyorumKNKİ ŞİMDİ ARADIM ADAMI TELEFON GARANTİNNİN BİTİMİNE 1 HAFTA KALA AHİZEDEN SES GELMEMESİNDEN DOALYI SERVİSE GİTMİŞ KASA VS DEĞİŞMİŞ EKRA NDEĞİŞMİŞ DEĞİŞİM KAĞIDI VS VAR. TRUE TONE AKTİF. YENİ TAKİLAN PARÇALARININDA 6 AY GARARNTİSİ VARMI Ş Alınır mı?
eski kullandığım 12pro da bataryada sorun varken direkt değişim cihazı oldu garanti vs bahsetmediler. Airpods pro mikrofondan boğuk ses gidiyordu kulaklığı değiştirdiler garantiden bahsetmediler. Yanlışlık varKNKİ ŞİMDİ ARADIM ADAMI TELEFON GARANTİNNİN BİTİMİNE 1 HAFTA KALA AHİZEDEN SES GELMEMESİNDEN DOALYI SERVİSE GİTMİŞ KASA VS DEĞİŞMİŞ EKRA NDEĞİŞMİŞ DEĞİŞİM KAĞIDI VS VAR. TRUE TONE AKTİF. YENİ TAKİLAN PARÇALARININDA 6 AY GARARNTİSİ VARMI Ş Alınır mı?
Anladim demekki serviste degismemis cok saolunşu capsi kapat kanka geriliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski kullandığım 12pro da bataryada sorun varken direkt değişim cihazı oldu garanti vs bahsetmediler. Airpods pro mikrofondan boğuk ses gidiyordu kulaklığı değiştirdiler garantiden bahsetmediler. Yanlışlık var