Neler Yeni

8800 64 gb iphone 11 alınırmI ACİLL

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Emin Barak
LETGODA AZ ÖNCE BULDUM KUTULU FATURALI PİL 87 64 GB DAHA ARKA VE ÖNÜNDEKİ JELATİNİ ÜZERİNDE GARANTİSİ YENİ BİTMİŞ AKSESUARLAR TAM Alınır mı? SİZCE ÇİZİKSİZ

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
LETGODA AZ ÖNCE BULDUM KUTULU FATURALI PİL 87 64 GB DAHA ARKA VE ÖNÜNDEKİ JELATİNİ ÜZERİNDE GARANTİSİ YENİ BİTMİŞ AKSESUARLAR TAM Alınır mı? SİZCE ÇİZİKSİZ
pil deişmeli bence

Atyxah

80+ Silver
bence 87 pilli garantisiz telefon alınmaz bir de 64gb zaten 128 anca yetiyor ben olsam almazdım

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
emir yapar
DAHA ARKA VE ÖNÜNDEKİ JELATİNİ ÜZERİNDE

daha derken? Kutudan çıkan iphone'da arkada jelatin yok ki

Bünyamina

80+ Platinum
87 pil gayet iyi tel sorunsuz çiziksizse her türlü alınır fiyatı iyi

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
emir yapar
True Tone dikkat et, ekran değişimi açısından. Onun dışında çok uygun fiyat zaten şüphelendim

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Emin Barak
True Tone dikkat et, ekran değişimi açısından. Onun dışında çok uygun fiyat zaten şüphelendim
KNKİ ŞİMDİ ARADIM ADAMI TELEFON GARANTİNNİN BİTİMİNE 1 HAFTA KALA AHİZEDEN SES GELMEMESİNDEN DOALYI SERVİSE GİTMİŞ KASA VS DEĞİŞMİŞ EKRA NDEĞİŞMİŞ DEĞİŞİM KAĞIDI VS VAR. TRUE TONE AKTİF. YENİ TAKİLAN PARÇALARININDA 6 AY GARARNTİSİ VARMI Ş Alınır mı?

Mert

80+ Silver
KNKİ ŞİMDİ ARADIM ADAMI TELEFON GARANTİNNİN BİTİMİNE 1 HAFTA KALA AHİZEDEN SES GELMEMESİNDEN DOALYI SERVİSE GİTMİŞ KASA VS DEĞİŞMİŞ EKRA NDEĞİŞMİŞ DEĞİŞİM KAĞIDI VS VAR. TRUE TONE AKTİF. YENİ TAKİLAN PARÇALARININDA 6 AY GARARNTİSİ VARMI Ş Alınır mı?
Yeni takılan parçaya garanti verilmez, bir yerde yanlışlık var.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
emir yapar
şu capsi kapat kanka geriliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

eski kullandığım 12pro da bataryada sorun varken direkt değişim cihazı oldu garanti vs bahsetmediler. Airpods pro mikrofondan boğuk ses gidiyordu kulaklığı değiştirdiler garantiden bahsetmediler. Yanlışlık var

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Emin Barak
şu capsi kapat kanka geriliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

eski kullandığım 12pro da bataryada sorun varken direkt değişim cihazı oldu garanti vs bahsetmediler. Airpods pro mikrofondan boğuk ses gidiyordu kulaklığı değiştirdiler garantiden bahsetmediler. Yanlışlık var
Anladim demekki serviste degismemis cok saolun

Top Bottom