Neler Yeni

8Bitdo 2C Gamepad'in Triggerları BERBAT! Şahsen alınmasını önermiyorum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Ben arkadaşın attığı ekran görüntüsüne takıldım. Driverinden ölü bölge ayarı yapabılıyorsunuz dıyor da benım driverde oyle bır sey yok sadece guncelleme ekranı var. Sız de mı 2C kullanıyorsunuz? Var mı sızde arkadasın attıgı gıbı bır ayar sekmesı drıverde?
Aynen hocam bendede 2c var bende bu ekrandan ötesine gecemiyorum sadece firmware güncellemesi yaptırıyor o kadar başka hiçbir şey yapamıyorum

Loki_0

80+
Bu site hocam. Videodaki gibi minik minik dokunup denersenız cok sevınırım
Evet hocam arada küçük bir boşluk var. Yani çok fazla yarış oyunları oynamadığım için beni çok etkilemedi. Ayrıca kullandığım ilk gamepad olduğu için kıyaslama da yapamıyorum ve bu yüzden fark etmemişimdir yüksek ihtimal.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,251
İsim
Abdullah Aydoğdu
Evet hocam arada küçük bir boşluk var. Yani çok fazla yarış oyunları oynamadığım için beni çok etkilemedi. Ayrıca kullandığım ilk gamepad olduğu için kıyaslama da yapamıyorum ve bu yüzden fark etmemişimdir yüksek ihtimal.
Yarış oyunları haricinde fark etmesi zor ama F1 gibi oyunlarda az biraz ileri seviyede oynamaya başlayınca fark etmemek imkansız.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,251
İsim
Abdullah Aydoğdu
Üzüldüm hocam adınıza. Biraz üst bütçede daha iyisi vardır illaki ama bu bütçede daha iyi var mıdır bilmiyorum.
Daha alt bütçede de var F310 gibi :D Sırf kablosuz olsun, titreşimi falan olsun başka şeyler deniyim diye aldım.
Bakalım alışamazsam satar F710 alırım çok da problem değil.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
Selim
Var hocam var özellikle bakınca anlaşılıyor. Yarış oyunu dışında hissetmeniz zor zaten.
Daha alt bütçede de var F310 gibi :D Sırf kablosuz olsun, titreşimi falan olsun başka şeyler deniyim diye aldım.
Bakalım alışamazsam satar F710 alırım çok da problem değil.
Alışırsın hocam direkt algılamayan bölgeden ziyade başta ve sonda boş alan var trigerlarda. Yani demek istediğim basınca 0.3den falan başlamıyor normal 0.1den başlıyor. Ona da alışırsınız umarım. Hayırlısı olsun.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,251
İsim
Abdullah Aydoğdu
Var hocam var özellikle bakınca anlaşılıyor. Yarış oyunu dışında hissetmeniz zor zaten.

Alışırsın hocam direkt algılamayan bölgeden ziyade başta ve sonda boş alan var trigerlarda. Yani demek istediğim basınca 0.3den falan başlamıyor normal 0.1den başlıyor. Ona da alışırsınız umarım. Hayırlısı olsun.
Evet aslında ölü bölgeden ziyade saçma bir boşluk var. Dediğiniz gibi 0.1 den başlıyor gene ama o 0.1 e getirene kadar bi %20 basmak gerekıyor kendılıgınden olu bolgesı var tasarım olarak

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,251
İsim
Abdullah Aydoğdu
8BitDo'ya mail attım ve gelen cevap bu. Adamlar kendileri direkt bizim ürünümüzde ölü bölge var diyorlar

To be honest, what you mentioned about the trigger "deadzones" are a characteristic of all Ultimate Controller Series. This is due to the internal structure design of the triggers and it is nothing related to any hardware issues.

Dürüst olmak gerekirse, tetikleyici "ölü bölgeler" hakkında bahsettiğiniz şey, tüm Ultimate Controller Serisinin bir özelliğidir. Bunun nedeni tetikleyicilerin iç yapı tasarımıdır ve herhangi bir donanım sorunuyla ilgisi yoktur.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Anonim Ankh
8BitDo'ya mail attım ve gelen cevap bu. Adamlar kendileri direkt bizim ürünümüzde ölü bölge var diyorlar

To be honest, what you mentioned about the trigger "deadzones" are a characteristic of all Ultimate Controller Series. This is due to the internal structure design of the triggers and it is nothing related to any hardware issues.

Dürüst olmak gerekirse, tetikleyici "ölü bölgeler" hakkında bahsettiğiniz şey, tüm Ultimate Controller Serisinin bir özelliğidir. Bunun nedeni tetikleyicilerin iç yapı tasarımıdır ve herhangi bir donanım sorunuyla ilgisi yoktur.
Ultime C modelinde böyle bir sorun yokken üst modelinde bozmayı nasıl başarmışlar, şaşırdım gerçekten. Çözüm arıyorsanız içini açıp o boşluk dolana kadar basılı kalmasını sağlayabilirseniz düzelir ama biraz uğraştırır.

Top Bottom