8Bitdo Ultimate Bluetooth Controller with Charging Dock 1869TL NAYS İLE 1719

Charging dock ile birlikte geliyor. Xbox pille çalışıyor. İster kablo ister usb alıcısı ister bluetooth ile baglanabilirsiniz. Xbox için böyle bir durum söz konusu değil sadece bluetooth ile bağlanıyor ya da ayrıyetten almanız lazım. Onun dışında top tier listte olan bir gamepad hall effecti var. Ayrıca gamepadin altında ek iki tane ekstra tuşu var.

Charging dock ile birlikte geliyor. Xbox pille çalışıyor. İster kablo ister usb alıcısı ister bluetooth ile baglanabilirsiniz. Xbox için böyle bir durum söz konusu değil sadece bluetooth ile bağlanıyor ya da ayrıyetten almanız lazım. Onun dışında top tier listte olan bir gamepad hall effecti var. Ayrıca gamepadin altında ek iki tane ekstra tuşu var.
Bende iki tane 9. Nesil var tam takım pil vs ama sanki bu daha kaliteli gibi geldi elimdekileri satmam lazım değer mi emin değilim

Sonuncu indirimliyi ben aldım herhalde. Bugün de bunu almış olduk. Teşekkürler.

agalar bu ürünler tamir görmüş olabilir satıcı ile daha önce konustum bir kaç ay arayla sürekli aynı ürünleri en uyguna satıyor tamir vs sorunca ignore atıyor

amazonda öyle ürünler satılabiliyor mu?
alıp begenmezsen iade etmeyi deneyebilirsin ama ben bi kac once de aynı durumu yasadım bu satıcı ile o sebeple ki o zamanda forumda konusu acılmıştı o sebeple söylemek istedim emin degilim

Aldım bakalım
Xbox joystick pil ve şarj aleti bluetooth alıcı ile çifti 5200 civarına geliyor.

konudaki 3740 a full set gelmiş oldu umarım kullanılmış yada tamirli gelmez

Son düzenleme:
Böyle bişi buldum fiyatıda ucuzmuş nasıl acaba .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,722
Üyeler
197,541
Son üye
liIjho
Geri