En az 3000 al ilerde anakart yukseltirsinanakartım en fazla 2133 mhz destekliyor ve şuan ki ramim 8gb 2133mhz buna uygun ram önerebilir misiniz ?
Birde ramlerde bir sıkıntı çıkarsa iade veya değiştirmede bir sorun yaşar mıyım ?
Diğer ram ne olacak ?En az 3000 al ilerde anakart yukseltirsin
Aynı ramden al.En az 3000 al ilerde anakart yukseltirsin
Pard ben ram alcak sandim okumadimDiğer ram ne olacak ?
Aynı ramden al.
Anakartım asus h110m-c sanırım 2133mhz nin daha üstünü desteklemiyor.RAM kolay sorun çıkaran bir parça değil.
Anakartın büyük ihtimalle stok olarak 2133 MHz destekliyordur XMP açarsan 3000 destekler diye düşünüyorum.
![]()
Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
masaüstülaptop mu yoksa masa üstümü
Anakart yükselteceğimi hiç düşünmüyorum çünkü eğer anakartı değiştirirsem amd destekli bir anakart almayı düşünüyorum intel anakartlar çok pahalı.En az 3000 al ilerde anakart yukseltirsin
Hocam yanlis anladim pardAnakartım asus h110m-c sanırım 2133mhz nin daha üstünü desteklemiyor.
masaüstü
Anakart yükselteceğimi hiç düşünmüyorum çünkü eğer anakartı değiştirirsem amd destekli bir anakart almayı düşünüyorum intel anakartlar çok pahalı.
aynı ramden hiçbir yerde bulamadım (hyperx fury 8gb 2133mhz).Diğer ram ne olacak ?
Aynı ramden al.
CPU-Z indirip Memory ve SPD sayfasını atar mısın?aynı ramden hiçbir yerde bulamadım (hyperx fury 8gb 2133mhz).
Ramimle aynı değerlere sahip bir ram buldum fakat doğru düzgün bir markası yok ve cl değerleri aynı mı bilmiyorum
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Kingston 8 GB 2133 MHz DDR4 CL15 KVR21N15S8/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)Hocam burda son resimde ki fotoğrafta ki uygulamayı söylememişsiniz ama rehberinizi inceledim ve o programında resmini koyayım dedim.
Bayadır arıyordum bulamamıştım teşekkür ederim. Peki bu ramler hadi oldu da uyuşmadı durmadan mavi ekran hatası veriyor diyelim böyle bir durumda ramleri iade etmekte zorlanır mıyım ?