8GB Ram Gayet Yeterli

M.Light

80+
Reaksiyon skoru
135
Canımın sıkıntısından 8gb Ramli tab s9 8gen 2 cihazın ramini doldurmaya çalıştım.
Dex mod açarak 8gb Ram ile fall guys ve full grafik wild Rift oynarken 1080p YouTube videosu izleyip gtada akabilirsiniz geriye 1gb civarı ram kalıyor yerinizde olsam bununla gfn ye girip herhangi bir oyunu açıp farm falan yapardım. Instagram short falan bakarsanız YouTube videosu durabilir dikkat edin.
Screenshot_20250616_171323_Device care.webp
Screenshot_20250616_171202_Device care.webp

Bir an bilgisayar sandımda tablette zaten 8gb yeter neden yetmesin

Bir an bilgisayar sandımda tablette zaten 8gb yeter neden yetmesin
Hangi telefonun incelemesini izlesem videolarda yorumlarda karşılaştırma sitelerinde laf ediyorlar 8gb Ram 128gb hafızaya 😔

s25te modlu minecraft oynamayı denedim kesinlikle 12gb rami olmasa oynayamazdım. çoğu kişi için 8gb yeterli ama ram şu günlerde sudan ucuz zaten 12gb koysunlar bi zahmet

Hangi telefonun incelemesini izlesem videolarda yorumlarda karşılaştırma sitelerinde laf ediyorlar 8gb Ram 128gb hafızaya 😔
8 ram yeter zaten . Bence işlemci güzel olmadıktan sonra ram isterse 20 GB olsun çok bişey değişmiyor.

Bizdede s9 fe+ var her şeye yetiyor cidden böyle bir tableti iyi ki almışız her şeye yetiyor

8 ram yeter zaten . Bence işlemci güzel olmadıktan sonra ram isterse 20 GB olsun çok bişey değişmiyor.
Fall guys ve wild Rift fena zorladı işlemciyi Ss almakta bile zorlandı cihaz.
İşlemcisi ne olduğu belli 20k cihazlara bile 8gb ram diye laf ediliyor ben zaten buna kızdım o işlemciyle ne yapacaksın da Rami dert ediyorsun.. bak yine kızdım🤨
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s25te modlu minecraft oynamayı denedim kesinlikle 12gb rami olmasa oynayamazdım. çoğu kişi için 8gb yeterli ama ram şu günlerde sudan ucuz zaten 12gb koysunlar bi zahmet
Mobilde modlu Minecraft hiç bilmiyorum o ne nasıl oluyo 3gb sistem kullanıyor desek geriye 5gb ram kalır Minecraft kaç GB kullanıyor benim attığım gibi toplam kullanımını gösterir misiniz?

8 ram arkada hiçbir şey tutmuyor sıkıntısı o zaten cihaz normal calısıyor zaten instaya giriyom 10 dakka sonra yeniden başlıyor. RAM boşken cok farklı gece gecen youtube acık bırakmısım sabah videoyu kaldıgı yerden devam ettirdim bir tek youtube acıktı ama :D

Pc sandim ben mobil cihazlarda 8 ram yeter zaten

Fall guys ve wild Rift fena zorladı işlemciyi Ss almakta bile zorlandı cihaz.
İşlemcisi ne olduğu belli 20k cihazlara bile 8gb ram diye laf ediliyor ben zaten buna kızdım o işlemciyle ne yapacaksın da Rami dert ediyorsun.. bak yine kızdım🤨
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mobilde modlu Minecraft hiç bilmiyorum o ne nasıl oluyo 3gb sistem kullanıyor desek geriye 5gb ram kalır Minecraft kaç GB kullanıyor benim attığım gibi toplam kullanımını gösterir misiniz?
1000050214.webp
1000050213.webp

bu şekil. ryzen 5 5600x ve rtx 2060lı masaüstünden daha iyi fps alıyorum
EDİT: MODPACKİN İSMİ ENİGMATİCA 2 EXPERT

bu şekil. ryzen 5 5600x ve rtx 2060lı masaüstünden daha iyi fps alıyorum
EDİT: MODPACKİN İSMİ ENİGMATİCA 2 EXPERT
8 elite'ın hakkıdır.
8gen 2 altı üstü fall guys la wild Rift açtım diye SS alamadı 😅
tabii böyle bir kullanım senaryosu yok, Günlük hayatta normal kullanımda çok memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,838
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri